Hello!

The Nice Stuff Collector, de naam zegt meteen wie ik ben een verzamelaar en hou van mooie dingen in de vorm van boeken, vazen, vriendschap, meubels, lekker eten, servies, fotografie, grafische prints, familie en nog veel meer. Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om heen zie. In het verlengde van Instagram mijn blog, die dit jaar is bekroont met een vtwonen blog Award!

 
 


ABOUT ME

Mijn naam is Theo-Bert Pot (31), ik ben opgegroeid in Harderwijk en ik woon samen met mijn vriend Jelle (28) in Den Haag. Vanwege mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag ben in 2005 naar Den Haag verhuist en dat beviel zo goed dat ik na mijn afstuderen (4 jaar later) hier ben blijven hangen. In 2011 ben ik samen met een goede vriendin een grafisch ontwerpstudio begonnen, Pot & van der Velden genaamd, wat we met veel plezier runnen.

 

Jelle & Theo-Bert (r)

 

Naast mijn werk ben ik veel bezig in huis, met name het interieur, stylen en fotografen ervan. Deze passie deel ik met Jelle, want hij is interieur architect. Instagram is een enorme inspiratiebron voor heel veel thema’s en waar ik mij dan voornamelijk op focus is interieur en lifestyle. We hebben met ons huis in diverse woonmagazines gestaan als de VT wonen, Elle Decoration UK en het Deense blad Rum Hemma. Daarnaast is ons huis diverse keren op TV geweest met ons huis bij Eigen Huis & Tuin op RTL4 en VT wonen tv op SBS6. Door mijn blog en Instagram komen deze mooie kansen op mijn pad en daar geniet ik enorm van.

Inspiratie haal ik niet alleen maar van Instagram vandaan, maar ook van vrienden, familie, leuke trips te maken met Jelle, maar ook uit (héél veel) boeken, (héél veel) magazines en natuurlijk werk als grafisch ontwerper. Alles kom bij elkaar en dat vind ik juist zo leuk en spannend. Waarom concentreren op één ding, juist verbreden waardoor in alle disciplines je inspiratie krijgt en geeft. Het mooie aan al deze vormen van inspiratie is dat je ze makkelijk vind, maar ook heel makkelijk kan delen. Dat is de kern waarom ik mijn blog ben begonnen.

Omdat ik graag in de keuken sta voor een lunch, diner of taartje te maken, kom je bij regelmaat een recept tegen op mijn blog die ik dan ook maar al te graag deel. Zo kan je ook een beetje meegenieten van de recepten :-)

Ik ben benieuwd wat je van mijn blog vind, laat het mij gerust weten door mij een e-mail te sturen. Leuk om je reactie/tips te ontvangen. Veel leesplezier!

THE NICE STUFF COLLECTOR

The Nice Stuff Collector is de naam van mijn blog, omdat ik een verzamelaar ben op interieur- en lifestyle gebied. Voor thuis bedenk ik altijd wel een plekje waardoor we een extra salontafel kunnen plaatsen of nog een extra plant kunnen kopen of keramiek. Verzot op mooie dingen, te veel dingen die ik niet alleen maar kwijt kan op Instagram en daarom een blog ben begonnen.

 
 

Vroeger thuis was ik ook altijd dingen aan het creëren, dat kan zijn schriftjes, inpakpapier, maar ook boekjes, schuiven in huis met meubels, verven van muren in mijn slaapkamer. Achteraf heeft het er altijd al ingezeten. Nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen, dat is wat mij vroeger al boeide.

Naast het verzamelen van mooie spullen en dierbare herinneringen ben ik altijd gefascineerd door ontwerpers die iets creëren vanuit een eigen idee. Die input inspireert mij weer om dingen te ondernemen met de studio of voor mijn blog. Zo ben ik de ‘The Collectors’ op mijn blog begonnen om te kijken wat met doet, hoe men iets doet, etc. Deze interviews met beelden wil ik de komende periode aan uitbreiden. Ontwerpers, illustratoren, kunstenaars, etc. die ik interessant vind interviewen en laten zien hoe zij wonen of waar we werken en wat hun verhaal is. De verzamelaars!

Want één ding is mij heel helder:
Probeer te zorgen dat elke dag telt!
Enjoy! Theo-Bert

 
 
 

COLLABORATIONS WITH THOSE BEAUTIFUL BRANDS


 
the nice stuff collector interior blog interieur theo-bert pot