Hello!

The Nice Stuff Collector, de naam zegt meteen wie ik ben een verzamelaar en hou van mooie dingen in de vorm van boeken, vazen, vriendschap, meubels, lekker eten, servies, fotografie, grafische prints, familie en nog veel meer. Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om heen zie. In het verlengde van Instagram mijn blog, die dit jaar is bekroont met een vtwonen Blog Award!

 
THEO-BERT POT INTERIOR BLOG
 
 
 

ABOUT ME

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt, ik ben
Theo-Bert Pot (32)
en woon samen met mijn partner Jelle Van de Schoor (interieur architect en heeft zijn eigen ontwerpstudio Form Makers) in Den Haag. Ik ben opgegroeid op de Veluwe en vanwege mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten naar Den Haag gekomen en gebleven. Na het afronden van mijn studie als grafisch ontwerper ben gaan werken voor ontwerpstudio Room en Linda. magazine en sinds 2011 ben ik co-owner/founder van grafisch ontwerpstudio Pot & van der Velden.

Theo-Bert (l) & Jelle (r)  —   Beeld door Holly Marder

Theo-Bert (l) & Jelle (r)  —  Beeld door Holly Marder

Naast mijn werk ben ik in 2015 begonnen met het fotograferen van ons huis voor Instagram. Dit kwam nadat ons huis in de VTwonen stond (oktober 2014) en hier leuke reacties op kreeg. Door mijn Instagram kwamen volgden er meerdere publicaties in o.a. Elle Decoration UK, Elle Decoration Frans, Libelle, Rum Hemma, maar ook op televisie bij Eigen Huis & Tuin en VT wonen. Bekijk alle publicatie hier.

Blog
Omdat Instagram zoveel inspiratie geeft en de interactie op dit kanaal zo leuk is met volgers werd mijn blog The Nice Stuff Collector een perfecte aanvulling om meer de verdieping in te gaan. De naam van mijn blog bedacht Jelle tijdens een brainstorm die we met elkaar hadden hierover. Ik wilde niet één woord, maar een soort naam in de vorm van meer woorden en daar was die: verzamelaar en mooie spullen, twee dingen over wie ik ben en wat ik graag verzamel. De naam was geboren ;-)

Op mijn blog kan ik schrijven en fotograferen over ontwerpers, op welke manier zij werken, wat hun inspiratie is, op welke manier men te werk gaat om zijn/haar passie na te volgen. Maar er is ook ruimte voor inspirerende binnenkijkers en natuurlijk “stuff” een plek geven die ik inspirerend vind. 

Inspiratie
Inspiratie haal ik niet alleen maar van Instagram vandaan, maar ook van vrienden, familie, leuke trips te maken met Jelle, maar ook uit (héél veel) boeken, (héél veel) magazines en natuurlijk werk als grafisch ontwerper. Alles kom bij elkaar en dat vind ik juist zo leuk en spannend. Waarom concentreren op één ding, juist verbreden waardoor in alle disciplines je inspiratie krijgt en geeft. Het mooie aan al deze vormen van inspiratie is dat je ze makkelijk vind, maar ook heel makkelijk kan delen. Dat is de kern waarom ik mijn blog ben begonnen.

Recepten
Naast fotograferen sta ik graag in de keuken voor een lunch, diner of om taartjes te maken. En als het recept dan echt lekker is dan deel ik 'm via mijn blog, zodat je mee kunt proeven van al het lekkers! En natuurlijk zijn tips welkom als aanvulling op mijn boekenkast vol met kookboeken.

Fotograferen, grafisch ontwerp en stylen zijn mijn passies en dit doe ik heel graag.

Voor samenwerken lees mijn ideeën hiernaast of neem contact met me op!

Veel leesplezier!

COLLABORATION

The Nice Stuff Collector is een verlengde van mijn Instagram account voor foto's en Insta-stories. Met mijn blog schrijf ik over verschillende onderwerpen, fotografeer ik binnenkijkers en ben ik aan het stylen van verschillende plekken in huis om ideeën te geven aan mijn lezers. Centraal staat inspiratie in de vorm van bijvoorbeeld blogartikelen, interviews (The Collectors) en beeldreportages. Daarnaast werk ik ook samen met ontwerpers, winkels en bedrijven voor styling producties, fotografie of om over (nieuwe) producten/diensten te schrijven en uiteraard te fotograferen.

Naast de creatie geef ik ook lezingen, lezingen over styling en kleur en hoe combineer je dit met social media zoals Instagram. Wat werkt goed, waar moet je op letten, hoe werkt interactie voor persoonlijk gebruik en wat kan je doen als bedrijf zelf. 

Ik werk samen met merken, ontwerpers, bedrijven zoals:
Droog Design & Droog Hotel, Muuto by Edwin Pelser, Artifort, Tonone, Just Haasnoot, Flexa, Ruijch, Mariekke Vintage, World of Blends en Philips.

Voor magazines werk ik regelmatig samen met VT wonen en ELLE Decoration. Schrijf ik columns in het magazine van Loods 5 en de woonbijlage van de Telegraaf.
TV programma’s waar ik vertel over kleur en styling in programma's als VT wonen verliefd op je huis, Eigen Huis & Tuin en RTL woonmagazine.

Collaboration / Samenwerken:
Samenwerken doe ik op verschillende manieren, elke opdracht leent zich ervoor om op een andere manier te kunnen werken.

Ben je nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn qua styling, fotografie, promotie? Laat het mij weten en mail mij via hello@thenicestuffcollector.com

Winnaar van vtwonen Meet the Blogger Blog Award 2016

Dit jaar won ik met mijn blog de VTWONEN MEET THE BLOGGER AWARD! Wat een fantastische prijs en wat een eer om deze te mogen winnen :-)

 

A SELECTION OF COLLABORATIONS WITH THOSE BEAUTIFUL BRANDS


 
the nice stuff collector interior blog interieur theo-bert pot