Most wonderful colours of the year!

 
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 13.jpg
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 6.jpg
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 1.jpg

“Een eigen identiteit is van groot belang. Ook voor je huis. Dit kun je doen door middel van kleurgebruik. En dat is nu net waar Pure by Flexa ColorLab altijd voor heeft gestaan”

Willeke Jongejan, Senior Designer Flexa

INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 5.jpg

Dit jaar heb ik in samenwerking met Flexa een woonkamer mogen ontwerpen en stylen op de VTwonen Designbeurs in Amsterdam waar Flexa een grote stand had tijdens deze beurs. Samen met nog drie andere kleurrijke bloggers hebben we een gezellig huis gemaakt met volop inspiratie met een prachtige kleurpalet waaronder de Kleur van het Jaar Heart Wood.

De basiskleur van mijn woonkamer was op de beurs, naast de kleur Heart Wood, was de kleur Cobalt Night. Een prachtige nacht blauwe diepe kleur en toen ik deze zag in deze kamer op de woonbeurs dacht ik meteen: deze wil ik thuis ook op de muren. Het leuke was dat Jelle dat precies ook dacht. Maar thuis hadden we al een donkere blauwe kleur op de muren in de voorkamer, maar het kan nog wat donkerder dachten we en zo bedacht zo gedaan.

Muur verven
Er zit dan maar één ding op, namelijk het verven van de muren in deze nieuwe kleur Cobalt Night. De kleur werkt zo mooi met het donkere van de vloer en het witte van de en-suite deuren in de voorkamer en maakt de kamer nog meer klaar voor winter. Overigens ga ik het nieuwe jaar de vloer ook in Cobalt Night verven, dit laat ik jullie dan graag zien :-) Wordt denk ik echt prachtig!

Je ziet gelukkig ook steeds meer dat men met kleur probeert te experimenteren en ik krijg dan ook vaak de vraag... hoe doe jij dit? Gaat het altijd in één keer goed en hoe combineer je kleuren? En tuurlijk gaat het bij ook wel eens mis hoor, dat de kleur net een tint donkerder of lichter mag zijn of de kleur totaal anders uit komt dan ik van te voren had verwacht. Maar sinds ik blog voor Flexa werk ik ook vaak met de Kleurtesters op de muur of pak ik de Visualizer App erbij zodat je echt een beeld krijgt van hoe kleur werkt op de muren.

INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 11.jpg
 
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 15.jpg

Wat ik daarnaast ook altijd goed vind werken is contrasten in kleuren, structuren en dat werkt heel goed. Daar kies ik ervoor om onze eettafel te verven in een kleur als contrast met de muren, dan maakt je het geheel spannend en stiekem op donkere kleuren vast heel veel... misschien hoe ik daarom wel zo van deze Cobalt Night kleur.

Hout verven:
Maar naast de muren wil ik ook mijn eettafel een andere kleur verven. Deze is al een hele tijd zwart wat ik een mooi contrast vind met de rest van kleuren en altijd goed is te combineren. Maar stiekem jeukt het mij dan toch en wil iets meer roze, aubergine of taupe achtige kleur toepassen en dat hebben we dan ook meteen gedaan. Van zwart naar de kleur Full Taupe uit de Pure by Flexa ColorLab. De kleur is ook heel rijk te combineren met de donker blauwe Cobalt Night kleur, en versterkt elkaar. Ik koos voor een matte lak verf, maar zijdeglans zou ook prachtig zijn, dat hadden we hiervoor, dus ik wilde variatie en ben blij met mijn keuze. De tafel is door het matte gevoel extra aaibaar geworden en het blad heeft daardoor een strakke en rustige uitstraling gekregen.

Pure by Flexa ColorLab verf:
Meerdere kleuren in ons huis komt uit de Pure by Flexa ColorLab collectie, zoals onze slaapkamer die in verschillende tinten groen is geverfd. Deze kleuren zijn een selectie van mooie matte kleuren tinten in zowel pastels als diepe kleuren.
In samenwerking met een selectie Nederlandse top Verf en Behang Specialisten (VBS) heeft het Flexa team de kleurenwand in de verfspeciaalzaken een metamorfose gegeven en opnieuw naar de kleuren gekeken. Dus volop esthetiek en heel functioneel. Je vind deze collectie van kleuren in de verf-speciaal zaken. Kijk hier voor de verkooppunten en klik op 'Pure'.

INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 9.jpg
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR STYLING SISSY BOY HOMELAND KERST XMAS THE NICE STUFF COLLECTOR 10.jpg
 
INTERIEUR STYLING BLOG INTERIOR BLOGGER THE NICE STUFF COLLECTOR FLEXA 2.jpg

Ik ben ontzettend blij met deze kleur en kan niet wachten tot de vloer ook deze prachtige diepe blauwe kleur heeft, fijn winterplekje in huis, dat is echt genieten! Wat vind jij van mijn nieuwe kleuren? 


Kleurnummers:
Muurverf muren voorkamer: Flexa Mat krijtverf in de kleur ‘Cobalt Night’.
Lakverf eettafel: Flexa Matte lakverf in de kleur 'Full Taupe'.
Deze blog is een samenwerking met Flexa.

Kerstversiering in huis!

Twee jaar geleden wist ik even niet wat ik moest doen met kerst... wilde ik wel een kerstboom hebben staan of niet. Heel gek, want ik verheug mij altijd zo op de kerstboom heb ik toen een jaar overgeslagen maar had wel een ander idee, namelijk het versieren van een tak of een mooi groot kerstboeket, lampjes in een vaas, talloze alternatieven die je kan doen als je geen kerstboom in huis wilt hebben staan. 

Ook al heb ik nu een kerstboom staan wilde ik graag je laten inspireren door een berkentak die ik heb versierd met mooie kerstversiering van Sissy-Boy Homeland. Hoe leuk om het eens anders te doen dan normaal en deze tak te versieren. In plaats van kleine lampjes heb ik gekozen voor een lampenketting met grote lampen wat perfect past in deze tak. En deze lampenketting kan altijd later weer gezellig buiten kan ophangen. 

Ga jij voor een mooie dennenboom of toch iets anders. Ik ben benieuwd wat jou voorkeur heeft :-)

Make you Spark, it's X-mas time!

 
 
 

Het is 7 december, voor mij de hoogste tijd om de kerstboom weer in huis te hebben. Ik kan me altijd zo ontzettend verheugen op deze maand, want alles is gezellig, iedereen is vrolijk, de etalages in de stad zijn mooi aangekleed, natuurlijk cadeautjes, lekker eten én extra aandacht voor in huis. Met de kerst vind ik het toch leuk om een echte kerstboom in huis te halen die ruikt naar dennengeur en dit jaar is het weer gelukt!

Dit jaar liet ik mij verrassen door alle mooie speciale kerstversieringen bij Sissy-Boy Homeland. Eén van mijn favoriete winkels omdat zij mij elke keer weer verrassen met nieuwe producten en in dit geval de kerstversiering. Als grafisch ontwerper ben ik dol op letters, en hoe leuk deze alfabetische kerstballen... ik heb mijn hele boom ermee vol gehangen. Of leuke dieren zoals de kreeft... hoe leuk! Stiekem is het een beetje een gekke boom geworden, maar een beetje gekte in huis maakt alles leuk. Daarom zeker een aanrader om even te kijken bij Sissy-Boy deze All Ingredients to make you Spark dagen!

Naast deze boom heb ik nog meer leuke Kerstboom-ideeën zoals deze foto én een alternatief voor de Kerstboom... deze zien jullie morgen op mijn blog.  Hou jij ook zo van de kerst?

 

Deze versierde kerstboom is een samenwerking met Sissy Boy Homeland.

Favoriete winkel

 
INTERIEUR STYLING YURT STORE DEN HAAG THE NICE STUFF COLLECTOR 1.png
 
INTERIEUR STYLING YURT STORE DEN HAAG THE NICE STUFF COLLECTOR 2.png

Ik heb Guler Berk bezocht in haar Haagse meubelwinkel YurtStore, een walhalla van bijzondere en mooie ontwerpers. Ruim 2,5 jaar geleden opende zij haar winkel en volgde haar droom. Kortom de hoogste tijd om bij haar langs te gaan en inspiratie op te doen door haar verhaal en al het moois... Lees het interview hier! Voor het interview leende ik een aantal meubels van de YurtStore die ik bij mij thuis fotografeerde, hoe leuk!

Lekker boek

 
INTERIEUR STYLING BLOGGER BLOG THE NICE STUFF C THEO-BERT POT COLLECTOR koken.jpg
 

Een nieuw Kerstkookboek van kookheld Yvette van Boven. Haar programma op tv keek ik elke week dit najaar, echt genieten. Zo op een eigen manier tv maken, lekker koken en deze kookboeken: het maakt me altijd blij en volop inspiratie. Dit boek staat op mijn wishlist voor de komende maand, inspiratie voor de feestdagen!

HEERLIJK WARM!

 
 

Ik ben fan van het merk Acne Studios, zo duur, maar heel soms bestel ik iets moois van het merk, iets moois wat je jaren lang kan dragen of een paar jaar geleden kan lezen met Acne Paper. Een waanzinnig mooi magazine dat een paar keer per jaar verscheen... en zou het nog ooit weer verschijnen? Maar goed, deze shawls zijn zo mooi... ik twijfel welke ik mezelf misschien cadeau wil even voor de koude Kerst ;-) welke heeft jou voorkeur? I.i.g. beide met grote typografie... zo leuk!

Tafeltje dekje

 
INTERIEUR STYLING BLOGGER BLOG THE NICE STUFF C THEO-BERT POT COLLECTOR.png
 

Marrokaans servies, ik spaar dit. Zo mooi van kleur, elk stuk is weer anders van vorm en kleurverdeling, uniek en je ziet het nu steeds meer in Nederland. Ik kon het niet laten om een aantal bordjes, kommetjes en een kaarsenstandaard in huis te halen en stiekem zou ik nog wel een paar extra kaarsenstandaards willen. Wie weet, als ik weer in Rotterdam ben dat ik even ga koekeloeren.

Berlijn is fijn!

De titel van deze blog klinkt een beetje slecht haha, maar het is echt zó waar: Berlijn is fijn! We zijn deze dagen nog in Berlijn en we genieten volop. Vandaag waren we op verschillende locaties en wijken van de stad voor met name leuke woonwinkels te bezoeken. Deze twee wilde ik i.i.g. al met je delen, want het is zo mooi! Een groot alternatief warenhuis waar je ook lekker kunt eten heet Hallesches Haus en de donkere interieur designwinkel heet Bazar Noir. Geweldig! 

Hallesches Haus is leuk omdat het hele eigen spullen verkoopt in combinatie met Hay en o.a. Ferm Living, daarnaast kan je er heerlijk eten of een koffietje doen. Iedereen is aardig en je blijft maar kijken. Elke hoek is anders, mooie prenten aan de muur en veel groen binnen :-)

Bazar Noir is echt wel high-design, niet heel groot, maar als je een mooi object, vaas of stoel voor in huis zoekt... is het een bezoekje waard. Niet veel wat er staat, maar wat er staat is stuk voor stuk erg mooi! Misschien dat we morgen nog even terug... toch nog net even het vaasje mee te nemen wat we nu hebben laten staan ;-)

En de winnaar is...

 
 

Wauw! wat ontzettend leuk al die reacties op Instagram, zoveel leuke, mooie, ontroerende reacties ontvangen om deze diervriendelijke schapenvacht te winnen t.w.v. € 120,- van Vacht van Vilt, zo lief! Het was dan ook lastig om een winnaar eruit te kiezen, maar het is gelukt! 

DE WINNAAR IS RIA: @RIETVELDJE 

Ria is zeer ernstig ziek (geweest) de afgelopen weken en gelukkig inmiddels herstellende van een zeer intensieve periode..., wellicht hebben jullie dit op haar Instagram account gelezen. Haar dochter gaf haar op via mijn Instagram account als steuntje in de rug en dan vind ik het helemaal op z'n plaats om haar dit cadeau te geven namens Manouk van Vacht van Vilt! Ria, van harte gefeliciteerd met deze prijs! :-)


Ik had met Manouk van Vacht van Vilt een leuk interview die nu online staat. Lees 'm voor nog meer inspiratie. Ze heeft haar bedrijf nu twee jaar, wat drijft haar en hoe werkt haar winkel, hoe werkt zij met Instagram en meer. Ben benieuwd wat je van het interview vind :-)

Vruchtbaar potje

Als je deze week naar de Dutch Design Week gaat of bent geweest dan ben je zeker deze potjes tegengekomen van keramiek, ontworpen door Mickey Philips. Ik heb er eentje thuis staan en het leuke hieraan is, dat je het vaasje neer kunt zetten zoals ik 'm hierboven heb staan, maar je kan er ook tal van andere dingen mee doen: zit 'm op een vaasje, zet 'm onder water of zet 'm gewoon zo neer om mooi te staan. Het is een geweldig vaasje om ook een stekje mee te maken... kortom je komt deze mooie stukje keramiek vaker tegen, want ik ben nog lang niet uitgetest :-)

BO wat ben je MOOI

 
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR BLOG THEO-BERT POT THE NICE STUFF COLLECTOR BRABANTIA BO PRULLENBAK -.jpg
 

BO wat ben je mooi, dat kwam meteen in mij op toen ik deze nieuwe prullenbak zag van Brabantia. Ik was uitgenodigd voor een leuke inspirerende Brabantia lunch op een mooie locatie in Amsterdam. Tijdens deze lunch gaf Tatjana Quax van Studio Aandacht een inspirerende sessie hoe zij moodboards maakt voor Brabantia. Je zou denken: Brabantia is een merk dat o.a. vuilnisbakken verkoopt en that's it! Niet dus... naast de vele producten die ze verkopen was het erg interresant om te horen hoe Brabantia nadenkt over de productlijnen, hoe ze vooruitstrevend kunnen zijn en blijven met bijvoorbeeld deze nieuwe BO en wat zij daar allemaal mee kunnen doen. 

Afval is enerzijds iets waar we allemaal last van hebben, we denken aan recyclen, maar het feit blijft, we blijven afval houden... hoe kan Brabantia hierop inspringen. Dat doen ze door na te denken over hoe het product wordt gemaakt, verpakt, maar ook: wat kan gerecycled worden en uiteindelijk een nieuw product opleveren. Samen met inspirerende beelden van fotografen, ontwerpers en wetenschappers gaf Studio Aandacht hier een prachtige presentatie over. Volop inspiratie en je gaat hier bewust over nadenken.

Nu heb ik thuis een prullenbak staan, toevallig ook van Brabantia, maar een onopvallende zwarte uitvoering. Heel blij mee, staat alleen wel verstop in een hoekje in de keuken. En kijk wat een verschil het is met deze nieuwe prullenbak de 'BO', wat eigenlijk een meubelstuk is en je echt kan en mag tonen in de ruimte. Toen ik de BO voor het eerst zag tijdens de lunch dacht ik dat het een design geluidsbox was... haha, het bleek het nieuwe product te zijn... hoe mooi om zo'n referentie te hebben en deze prominent te plaatsen de keuken. Ik ben er ontzettend blij mee en het werkt ideaal. Echt een aanrader.

Wil je meer weten over de BO, kijkt dan op de site www.brabantia.nl

Dutch Design Week 2017

De Dutch Design Week in Eindhoven is afgelopen zaterdag van start gegaan en ik ben samen met Jelle meteen deze zaterdag gegaan. De hele stad design, design, design en dat merk je. Overal lopen leuke mensen die vertellen over wat ze hebben gezien of wie ze hebben gesproken, DDW-taxi's brengen je overal naar toe waar je wilt, het is perfect! We zijn gestart op Strijp R waar Piet Hein Eek is gevestigd. Koffie, taartje, heerlijk en uiteraard meteen in de wereld van PHE gedoken. Het mooie aan het pand/terrein is dat alles van glas is, je daardoor alles zien. Van winkel, werkplaats tot de grote meubelen die tentoon staan gesteld, het is zo inspirerend. We zijn uiteraard al vaker in zijn winkel/atelier/werkplaats geweest, maar welke keer is het toch weer verrassend.

De eerste twee foto's hierboven van de grote glazen zwarte ruimte... we zeiden al tegen elkaar: als nu ons huis was... hoe gaan wij deze ruimte indelen? Inspiratie! :) Op het Strijp R terrein waren nog meer ontwerpers te vinden zoals Auping met een mooie abstracte presentatie, Vij5, Ontwerpduo en een ruimte vol met jonge ontwerpers zoals Spruitje Amsterdam, Mickey Philips en Nikkie Wester. Mooie presentaties, nieuwe producten, nieuwe texturen, er was zoveel moois te zien!

Een van mijn favoriete adresjes was The Young Collectors. Een huis dichtbij Strijp S die open was voor bezoek (op de Julliusstraat) en wat is ingericht door ontwerpers Thier & van Daalen. Wat een geweldig leuk huis. Beneden heeft het huis een eye-catcher en dat is de blauwe keuken met messing grepen, waarbij Thier & van Daalen het blad speciaal op maat hiervoor hebben laten maken. En boven voelt het als een mini hotelkamer/loft waar de badkamer voor mij echt een droom badkamer is. Stijlvol, vernieuwend, gebruik gemaakt van eenvoudige oplossingen gecombineerd met goede architectuur. Ik werd hier heel erg blij van. Naast dat het huis op de Julliusstraat zo mooi was, stond het ook nog eens vol met designspullen van ontwerpers zoals Mea Engelgeer en David Derksen. 

Na een ochtend die voorbij vloog hebben we gegeten bij de Radio Royaal, die ruimte blijft adembenemend zo mooi. Elk jaar weer kijk ik hier mijn ogen uit en trouwens heerlijk geluncht :-)

Op de Design Academie hebben we een flinke ronde gedaan, een overvloed aan nieuwe concepten, ideeën, mogelijkheden, technieken en dit komt hier allemaal samen. Het is altijd super druk, maar neem er zeker de tijd voor. De dag vlieg voorbij, want we hebben nog niet alles kunnen zien: twee dagen is veel beter en dan nog moet je flink doorlopen wil je alles goed zien.

Maar het is zeker ook dit jaar weer een aanrader om te gaan. De Dutch Design Week is t/m zondag a.s. in Eindhoven, ik ben benieuwd wat jij van deze week vind :) Enjoy!!

Pareltje aan het plafond

Een nieuwe verzamelaar op mijn blog, Wera Jane, zij ontwerpt lampen en maakt deze helemaal zelf met de hand. Het maken van een lamp kost haar ongeveer twintig uur en elk exemplaar is uniek in vorm en kleur. Thuis heb ik zo'n mooie lamp hangen en ik ben er zo blij mee :) Een perfecte combi van design en geweldige kleuren die deze 23 jarige ontwerper verkoopt. Twee jaar geleden is zij haar studio begonnen en ik was zo nieuwsgierig waar zij haar inspiratie vandaan haalt en hoe zij haar studio is begonnen. Lees hier het hele interview wat ik met haar had!

Schone handen

 
 

Ik ben dol op dat het huis lekker ruikt of wanneer ik mijn handen goed was, ze minuten later nog steeds lekker ruiken. In de Elle Decoration van deze maand staan we met een binnenkijker en heb ik het ook over geur in huis. Heerlijk! Ik werd deze week verrast door Shanna van webshop TWENTYTWONOTES met een heerlijke handzeep en bodycream die je ook echt moet testen. De geur is lekker, je handen worden zacht, echt waar ik blij van word. En bovenal... kijk hoe mooi de handzeep staat op het aanrecht, ik ben groot fan want het oog wilt ook wat ;-) 

 

Heb je ook wel eens dat je denkt; die trui, dekbedovertrek of broek wil ik niet wassen, maar hij moet even fris gaan ruiken!?... Ik heb dat dus regelmatig en dan is het heerlijk om met deze textielspray, in een paar seconden, iets weer was-fris te laten ruiken. Of als er bezoek komt en het ruikt nog niet lekker en fris in huis, dan spray ik even wat mist op de bank voor een heerlijke subtiele geur. Ben je ook zo dol op lekkere geurtjes in is?

Het mooie is aan deze producten die Shanna verkoopt is dat ze allemaal duurzaam en natuurlijk zijn. Dat maakt het in combinatie met het minimalistische design extra goed en stiekem nog mooier in het interieur. De handzeep en de bodycream die ik thuis heb staan is van het merk 'Grown Alchemist' die TWENTYTWONOTES verkoopt in haar webshop, en de kledingspray is van 'Pure Effect'.
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site van TWENTYTWONOTES, Een aanrader om jezelf echt even te verwennen! www.twentytwonotes.com

 

RTL woonmagazine in ons huis voor 'Heart Wood'

Vanavond was de tv uitzending van RTL woonmagazine te zien op RTL 4 waar ik de Flexa kleur van het jaar 'Heart Wood' ben gaan testen in ons huis met een kleurkader op de muur :) Erg leuk om te doen en samen met Michiel de Zeeuw hebben we de kleur toegepast in huis. Spannend! Ben benieuwd wat jij van deze kleur vind. Terugkijken kan via rtlgemist.nl of bekijk de korte teaser hier (is niet het hele fragment.

Favo books!

INTERIOR BLOGGER INTERIEUR BLOG THEO-BERT POT THE NICE STUFF COLLECTOR BOOKS BOEKEN -2.jpg

KINFOLK ENTREPRENEUR Nieuw boek dat is uitgegeven door de makers van Kinfolk magazine. Eén van mijn favoriete magazines omdat het zo mooi is vormgegeven, prachtige foto's zijn en fijn is om te lezen. Na het uitgeven van het boek 'Table' en het boek 'Home' is nu het 'Entrepreneur' boek verschenen. Een aanrader vol inspiratie, wederom prachtige foto's en je wilt blijven bladeren. Aanrader of fijn om op je verlanglijstje te zetten voor de komende feestdagen :) Online bestellen kan hier.


UGLY BELGIAN HOUSES Als je wilt lachen en wilt genieten van de meest maffe huizen dan moet je dit boek kopen. Ugly Belgian Houses is een online blog en heeft dit boek vorig jaar uitgegeven, maar ik had 'm nog niet op mijn blog staan. Een wat ouder boekje, maar zeker één die je leuk gaat vinden. Hoe fascinerend kan het zijn om rare combinaties of composities te maken bij het bouwen van een huis... dus als je wilt lachen, dit boek is geweldig!


COLORAMA Een nieuw boek dat is uitgegeven door Lannoo uitgevers wat gaat om kleur. Wat is precies de kleur van wortels of de kleur van garnalen. Op elke linker pagina's staan mooie illustraties en alle rechter pagina's zijn fijne kleurkaders. Als je het boek van achter naar voren heel snel bladert dan heb je een prachtige regenboog aan kleuren. Inspirerend en leuk om namen te zien of associaties te lezen. Het perfecte cadeau voor jezelf of om iemand te geven die veel met interieur, kleuren bezig is.

My livingroom Designbeurs Amsterdam

Een tijdje geleden werd ik gevraagd door Flexa om een woonkamer in te richten voor de stand van Flexa op de vtwonen Designbeurs in Amsterdam. Hoe tof is dat! :-) Elk jaar ga ik zelf naar de beurs om te genieten van interieurs, meubels en verlichting om inspiratie op te doen. Grote hallen vol met zoveel moois en nu was ik er zelf onderdeel van! Ik moet eerlijk zeggen; ik heb volop genoten van alle voorbereidingen, opbouw, maar vooral van alle mensen die ik heb ontmoet op de dagen dat ik er zelf bij was. Van online naar offline, echt contact en hoe leuk was dat!

Mijn idee voor deze woonkamer was een vertaling te maken van het huis waar ik met Jelle woon, maar dan net weer anders. Natuurlijk heb ik mijn eigen herkenbare Togo bank en de oranje Mushroom chair meegenomen, en die herkende veel mensen (zo leuk!). Het geheel is toch weer anders geworden dan onze woonkamer thuis, ook door het kleurenpalet die gebaseerd is op de kleur van het jaar Heart Wood van Flexa. Naast deze kleur waren er nog negen kleuren die het totale thema weergaf en deze heb ik allemaal een mooie plek kunnen geven.

KLEUR Kleur speelt een belangrijke rol in ons interieur thuis, soms heel donker, maar ook lichtere kleuren hebben een plek in huis. Zo ook op deze beursstand: de basis is krachtig en donker, in dit geval donker blauw en die combineren met het roze van HeartWood, groentinten, blauwtinten en combineren met felle meubelkleuren zoals de oranje stoel. Combineren, contrast, verrassend en net even een gekkigheid erin: dat is hoe ik ons interieur kan omschrijven. Mocht je de kleuren willen terugvinden, ik heb gebruik gemaakt van het kleurenpalet 'A welcome Home' van Flexa. 

WAARVAN? Naast meubels, accessoires en verlichting die ik deels van huis heb meegenomen mocht ik ook een aantal objecten lenen. Het vloerkleed van World of Blends wat een prachtige wollen kleed is. Thuis hebben we een echte berber van World of Blends liggen en geniet daar ook nog elke dag van. Stiekem ben ik nog aan het denken hoe ik dit kleed van de beurs ook thuis kan gebruiken ;-)
Daarnaast ben ik bij Just Haasnoot geweest om twee lampen en de salontafel te lenen. Prachtig design van Valerie Object (wandlamp), &Tradition (salontafel) en op het bureau wat ik verfde is van Ikea met daarop de bureaulamp van Mantis. Zo mooi, maar ook zo jammer dat deze ontwerpen weer terug zijn gebracht ;-) De gouden plantenhanger is van Sissy Boy Homeland

De roze poster aan de muur, Heart Wood poster, hebben we met de studio ontworpen. Naast bloggen ben ik co-owner van Studio Pot & van der Velden grafisch ontwerpers en i.o.v. Flexa hebben we deze poster gemaakt. Het idee om een Heart Wood poster te maken is ontstaan tijdens een Flexa Bloggerslunch, samen met Suus, Marij en Elske. En hoe leuk is het als dit dan ook echt woord doorgevoerd. Leuk!

THANKS Nogmaals dank voor al jullie leuke reacties op de beurs, via Instagram en natuurlijk de Insta-stories. Echt geweldig en het heeft zoveel energie! En een special thank to Odet van Flexa! En natuurlijk de andere drie bloggers waarmee de week zo fijn was met alle voorbereidingen den week zelf, thanks Souraya (BintiHome), Marij (Enter My Attic) en Wimke (Wimke.) volgend jaar weer?? :-) Wat was het fijn en gezellig!

 
HR FLEXA heartwood-2_LR.jpg
 

Magazine love

Soms ben je verliefd op een magazine, in mijn geval is dat niet zo bijzonder, want ik hou van magazines. Heerlijk vind ik het: inspiratie, even ontspannen en altijd weer nieuw! Het magazine RUM ID kwam ik jaren geleden tegen toen ik met Jelle in Copenhagen was voor een aantal dagen, ik heb mij geabonneerd op de papieren editie van dit fijne magazine en sinds vorig jaar worden er ook internationale edities uitgegeven. Want... RUM ID is Deens, dus ook in het Deens geschreven, maar daarom is deze internationale editie echt een must. Nummer 3 is net uit, dus smullen maar... alleen de cover is al geweldig. RUM ID kan je online bestellen en als je mazzel hebt kan je een editie vinden bij Nieuwscentrum Amsterdam op het Spui. 

Slaap lekker!

INTERIOR-BLOGGER-INTERIEUR-BLOG-THEO-BERT-POT-THE-NICE-STUFF-COLLECTOR-SLAAPKAMER-DIY-AD-MAGAZINE-DESIGN.gif

Vandaag sta ik in de bijlage van het Algemeen Dagblad, het AD magazine met de woonbijlage. Super leuk! Ik geef mijn idee van de slaapkamer weer en dat zijn met name drie dingen: 1. Kleur, 2. Planten, 3. Linnen beddengoed. Combineren van kleur en texturen blijf ik altijd fijn vinden... ben je benieuwd naar het artikel? Rennen naar de kiosk, zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober te koop. (Linnen beddengoed is van By Molle, Muurverf is van Flexa)