...and the winner is: THE NICE STUFF COLLECTOR!

 
 

Gisteren heb ik de VT WONEN MEET THE BLOGGER START AWARD 2016 gewonnen! Wat geweldig en zo verrast! Gisteren waren Jelle en ik om 15.30 uur bij de Meet The Blogger conference in Amsterdam (Casa 400 hotel) om bij de uitreiking te zijn van deze awards. Vorige week kreeg ik te horen dat mijn blog bij de laatste drie genomineerde zat.

Voordat de uitreiking begon hebben we een interessante en inspirerende lezing gehad van Anne de Buck over haar blog Your Little Black Book, zij vertelde haar verhaal van startende blogger naar ondernemende blogger. Fijn om mee te maken en te horen hoe iedereen dit op zijn eigen manier uitwerkt naar nieuwe doelen. Daarnaast natuurlijk ook veel met andere bloggers kunnen spreken wat erg interessant is, want het gaat over interieur, styling en lifestyle.
Na deze lezing begon de uitreiking en in de vier categorieën die er waren werden we één voor één het podium geroepen en daar kwam het verlossende antwoord door hoofdredacteur vtwonen Carlein Kieboom: “And the winner is... The Nice Stuff Collector!”

YES! Zo ontzettend blij mee! Heel veel dank Meet The Bloggers en VT wonen. Mijn award krijgt een mooie plek in huis en misschien eet ik er nog wel iets lekkers vanaf, want ik kan er voor even niet vanaf blijven ;-)