Black beauty!

Ik ben dol op lampen in huis, de ene kan ik niet weg doen en er komen nieuwe bij. Dat lijkt misschien een beetje apart, maar het is eigenlijk allemaal maar fijn voor de sfeer. Als we 's avonds in huis zijn hebben we nooit alle lampen tegelijkertijd aan, maar we wisselen, waardoor je steeds een nieuw gevoel krijgt omdat het licht niet altijd hetzelfde is.
Daarom werd ik ook zo blij van deze nieuwe lamp die in huis hangt van Kovac Family. De verpakking waarin de lamp wordt geleverd is al mooi vormgegeven met een glossy sticker erop, het voelt echt als een cadeau. Deze houten lamp kan je uitschuiven tot de vorm hoe ik 'm hierboven presenteer. Ik heb gekozen voor een mooie zwarte maar er zijn een tal van varianten door verschillende verftechnieken en hij bestaat ook in blanco hout. Het leuke vind ik aan deze lamp dat hij op verschillende manier te gebruiken is met veel variatie. Ideaal voor mij, want ik verander natuurlijk veel in huis. Hij kan hangen maar hij staat ook erg mooi op de schouw.

De lamp kan je bestellen online via de website (klik hier) van Kovac Family, de lamp wordt gratis verzonden en is er binnen enkele dagen in huis, aanrader! En wil je deze lamp willen bewonderen? Bij The Fine Store in Den Haag hangt deze lamp de rest van deze maand.