Classic love!

 
 

Een dressoir in huis is één van de musthaves die ik mij kan bedenken... helemaal onmisbaar omdat ik van stillevens hou in het interieur. Deze Retro Classic Dressette van RUIJCH staat nu prachtig in ons huis waarbij ik los kan gaan met de styling. Fijne boeken, mooie plant, poster en een wandlamp erbij, dat werkt perfect! Ik ben benieuwd wat jij van deze beauty vind!

RUIJCH is een Nederlands design label en opgericht in 2010, continu in ontwikkeling en steeds op zoek naar nieuwe impulsen om de verschillende collecties tot een spannend geheel te maken. Dit gebeurt zowel in de eigen ontwerpstudio als in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers. Pure materialen, strakke belijning, minimalistisch ontwerp en een herkenbare modellering zijn typerend voor de huidige collectie met internationale uitstraling. 

Nieuwsgierig? Volg RUIJCH op Instagram of neem een kijkje op de webshop van Mister Design waar je nog veel meer producten kan bewonderen. En wil je weten waar bij jou in de buurt Ruijch te koop is? Kijk op www.ruijch.com of kijk ga naar Daily Design in Amersfoort of Loft76 in Roermond. Veel dank Ruijch, deze zal blijven schitteren in huis!