Combineren

 
 

Tafeltjes, krukjes, poefjes... je kan er naar mijn idee niet genoeg hebben in huis. Het wisselen van deze items; ik doe dat bijna elke week. Deze zwarte ronde tafel kwam ik enige tijd geleden tegen van het merk And Tradition en viel meteen op vanwege zijn geweldige poten, geïnspireerd op potloden. Deze salontafel staat dan in de woonkamer bij de banken, een andere keer in de serre bij een krukje en een losse kussens op de grond. Ideaal, maar ik werk er ook aan, lekker laag bij de grond op een zacht kleed... heerlijk!
Deze opstelling op de foto heb ik vanochtend gemaakt. Verschillende materialen combineren, verschillende kleuren bij elkaar combineren, bruin met zwart, het kan naar mijn idee perfect. Combineer en maak je interieur spannend en niet te voorspelbaar.
Het kleed op de foto komt van de Karwei, en hebben we gekocht omdat dit dessin perfect past bij de bank, de kleuren en het gevoel van ons huis: stoer, zacht en grafisch. Hoe leuk dat de grafische lijnen van het kleed overgaan in de naden van de poef. Zo blijf ik altijd gefascineerd en geïnspireerd door materiaal en ontwerp.
Durf te combineren met design, vintage, kleur en materiaal, hierdoor leeft het en wordt je interieur veel meer “eigen”. Oh ja... en maak het allemaal niet té netjes in huis ;-)

Wil je een berichtje achter laten?
Klik dan op de titel van het item en je kan je comment geven :-) Leuk om feedback te krijgen!