Middagje Utrecht

 
 

 

Vandaag zijn we een dagje naar Utrecht gegaan, ik was er een tijd al niet geweest, dus de hoogste tijd om te koekeloeren in deze domstad naar diverse spots.
We zijn begonnen met een koffietje bij 30ML, vlakbij CS en op weg naar de Twijmstraat waar we graag naar toe wilde gaan. Ik had gelukkig diverse goede tips gekregen van diverse Instagrammers goede spots. De Twijmstraat bestaat uit fijne winkels voor de perfecte macaron en taartjes, lekker ontbijten/lunchen bij Stael en woonaccessoires kopen bij Mooi en Belle.

Utrecht barst van de mooie panden in de binnenstad aan o.a. de vele grachten, dus een extra rondje lopen is geen probleem, je blijft kijken naar al het moois om vervolgens de Oude Gracht weer aan te doen en even te kijken bij Emma B. We werden daarna heel enthousiast van een waanzinnige vintage winkel ‘Lisman’ gemaand (helaas hebben zij geen website). Wauw!, deze winkel staat vol met de meest geweldige lampen, kasten, stoelen, spiegels, ceramiek, etc. Echt een aanrader om te kijken. Een winkel waar heel veel te zien en te ontdekken is :-)

De hoogste tijd voor een lunch (garnalen kroketjes) bij Loetje, niet zo lang geleden geopend en wat ziet het er leuk uit! Aanrader om te eten, heb je al gelunchd?, dan zeker voor een lekker biefstukje als diner waar Loetje om bekend staat :-) Na de lunch zijn we doorgegaan naar Stand West, een mooie woonwinkel met veel verrassende en herkenbare merken waar je hebberig van wordt. Ongeveer naast Strand West is Sissyboy homeland gevestigd (altijd een goed idee), rondje Dille & Kamille en als toetje op de middag een heerlijk bio taartje bij GYS! Kortom een leuke middag met mooi weer in Utrecht.

Wil je een berichtje achter laten? 
Klik dan op de titel van het item en je kan je comment geven :-) Leuk om feedback te krijgen!