Met trots: de vtwonen blogs special!

 
 

Vandaag heb ik de cover ontvangen van de nieuwe vtwonen blogs special die komende zaterdag onder abonees van vtwonen als wordt verspreid. Een special die door vtwonen ééns per jaar wordt uitgegeven en waar ik maar liefst acht pagina's voor heb mogen maken. Echt waanzinnig :-) Als klapper kreeg ik vandaag de cover te zien zag: we staan op de cover! Linksboven op de cover is onze eetkamer, thanks vtwonen!

Voor deze special heb ik mijn favoriete winkels, producten, plek in huis, boeken en meer geselecteerd en deze gefotografeerd. Deze favoriete items zijn van items die ik vind in (vintage)winkels, maar ook van bevriende ontwerpers en kunstenaars. Deze combinatie is ook hoe ik mijzelf noem: The Collector van Nice Stuff... Deze publicatie weerspiegeld dus mijn blog.

Zaterdag a.s. wordt bij abonees naast het reguliere nummer deze blogs special meegestuurd en vanaf 13 september is de special te koop in de winkel. Ik ben ontzettend benieuwd wat je ervan vind. Laat je mij dit weten op Instagram of stuur mij een mail. Leuk om van je te horen!