TOGO LOVE

De bank: het was een project, want we waren aan het zoeken en hadden ons oog eerst op een bank van Muuto, oker geel of groen, prachtig! Maar toch waren we niet helemaal overtuigd of die nu echt in ons interieur zou passen.
Toen kreeg ik een klassieker in ons vizier, de Togo van Ligne Roset. Hoe te gek is dat, een beetje terug naar de jaren '70, tijdloos en een bijzondere bank. Naast dat we verliefd zijn op deze bank is die ook flexibel, voor ons heel praktisch, want we wisselen vaak van opstelling. We hebben gekozen voor twee delen van 1.30 meter breed, want hiermee kan je een tal van opstellingen maken, aan- en apart van elkaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. En handig is... je kan de bank heel gemakkelijk alleen optillen, want hij weegt bijna niks (voor een bank).
De stof is te gek, want het is een velourse stof ontworpen door modeontwerper Raf Simons (nu hoofddesigner van Calvin Klein) in samenwerking met stoffenmerk Kvadrat (wel bekend van de HAY kussens) in het donker groen. Wij hebben deze bij Mobilia in Amsterdam besteld.