Brrr... hopla naar bed!

Ontbijt op bed! Wij doen het bijna nooit... alleen als het echt koud is en we vergeten zijn de verwarming in te stellen ;-) Een echte lazy sunday is op zijn tijd gewoon heel fijn. Even niks hoeven, niet doen, vooral lekker eten, genieten en natuurlijk ervoor zorgen dat de slaapkamer gezellig is!

Deze keer ben ik aan de slag gegaan met wederom linnen dekbedden, maar een oranje/rode kleur gecombineerd met donker grijs/blauw. Lekker veel en warm, maar vooral ook kleurrijk, waar ik van hou. Combineren met leuke krukjes als nachtkastjes kan goed werken en als het ontbijtje wordt geserveerd dan is een mooi servies een pré.... ik ben verslaafd aan serviezen ;-)

DOL OP EMMA :) SPECIAAL VOOR JOU DIT MATRAS MET 21% KORTING
Ben je nu ook zo benieuwd naar dit matras van EMMA, neem dan een kijkje op de website van EMMA, probeer het matras 100 dagen uit én ik mag iets leuks weggeven, namelijk 21% korting op dit matras als je mijn kortingscode gebruikt TNSC-loves-EMMA. Deze actie is geldig t/m 15 januari a.s. Kijk voor meer informatie op de website: www.emma-matras.nl