Winterklaar & comfort!

Brrr... wat is het koud buiten he? Vandaag helemaal, waterkoud buiten! Nu onze kerstboom de deur uit is vind ik het fijn om de slaapkamer extra gezellig te maken en hiermee ook een beetje te variëren. Daarom maak ik de komende tijd in drie delen met leuke stylingtips voor de slaapkamer! :)
Ik ben dol op linnen materialen om onder te slapen, ideaal is ook dat het niet uitmaakt of er een kreuk in de stof zit, want linnen hoort te kreuken. Omdat onze slaapkamer wat donkerder van kleur is op de muren vind ik het mooi om met extra kleuraccenten te werken zoals lichtblauw, geel/oker en oranje als knaller. Juist met verschillende kleuren, hierdoor wordt de kamer nog gezelliger en cosy, lekker bont maken de kamer. Combineer dit met een leuk peertje die je boven je nachtkastje ophangt, een simpel krukje erbij als nachtkastje en een leuke poster achter het bed, en klaar ben je. De poster bestaat uit twee kleuren: blauw en groen, past weer perfect bij het bed op deze manier. Mijn tip voor kleurgebruik is: zoek naar een mooi kleurenpalet, werk dus met meer dan één of twee kleuren, maakt de ruimte spannend.

COMFORT
En om de slaapcomfort extra te bevorderen heb ik een nieuw matras ontvangen van EMMA Matras, een “One-Fits-All” matras die heerlijk vol is en perfect ligt! Het bovenste gedeelte van het matras is ook perfect te wassen, want deze kan je eenvoudig van het matras afritsen. Eigenlijk kan je dus slapen zonder extra matrasbeschermer, hoe handig!

SPECIAAL VOOR JOU DIT MATRAS MET 21% KORTING
Ben je nu ook zo benieuwd naar dit matras van EMMA, neem dan een kijkje op de website van EMMA, probeer het matras 100 dagen uit én ik mag iets leuks weggeven, namelijk 21% korting op dit matras als je mijn kortingscode gebruikt TNSC-loves-EMMA. Deze actie is geldig t/m 15 januari a.s. Kijk voor meer informatie op de website: www.emma-matras.nl