BO wat ben je MOOI

 
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR BLOG THEO-BERT POT THE NICE STUFF COLLECTOR BRABANTIA BO PRULLENBAK -.jpg
 

BO wat ben je mooi, dat kwam meteen in mij op toen ik deze nieuwe prullenbak zag van Brabantia. Ik was uitgenodigd voor een leuke inspirerende Brabantia lunch op een mooie locatie in Amsterdam. Tijdens deze lunch gaf Tatjana Quax van Studio Aandacht een inspirerende sessie hoe zij moodboards maakt voor Brabantia. Je zou denken: Brabantia is een merk dat o.a. vuilnisbakken verkoopt en that's it! Niet dus... naast de vele producten die ze verkopen was het erg interresant om te horen hoe Brabantia nadenkt over de productlijnen, hoe ze vooruitstrevend kunnen zijn en blijven met bijvoorbeeld deze nieuwe BO en wat zij daar allemaal mee kunnen doen. 

Afval is enerzijds iets waar we allemaal last van hebben, we denken aan recyclen, maar het feit blijft, we blijven afval houden... hoe kan Brabantia hierop inspringen. Dat doen ze door na te denken over hoe het product wordt gemaakt, verpakt, maar ook: wat kan gerecycled worden en uiteindelijk een nieuw product opleveren. Samen met inspirerende beelden van fotografen, ontwerpers en wetenschappers gaf Studio Aandacht hier een prachtige presentatie over. Volop inspiratie en je gaat hier bewust over nadenken.

Nu heb ik thuis een prullenbak staan, toevallig ook van Brabantia, maar een onopvallende zwarte uitvoering. Heel blij mee, staat alleen wel verstop in een hoekje in de keuken. En kijk wat een verschil het is met deze nieuwe prullenbak de 'BO', wat eigenlijk een meubelstuk is en je echt kan en mag tonen in de ruimte. Toen ik de BO voor het eerst zag tijdens de lunch dacht ik dat het een design geluidsbox was... haha, het bleek het nieuwe product te zijn... hoe mooi om zo'n referentie te hebben en deze prominent te plaatsen de keuken. Ik ben er ontzettend blij mee en het werkt ideaal. Echt een aanrader.

Wil je meer weten over de BO, kijkt dan op de site www.brabantia.nl