Schone handen

 
 

Ik ben dol op dat het huis lekker ruikt of wanneer ik mijn handen goed was, ze minuten later nog steeds lekker ruiken. In de Elle Decoration van deze maand staan we met een binnenkijker en heb ik het ook over geur in huis. Heerlijk! Ik werd deze week verrast door Shanna van webshop TWENTYTWONOTES met een heerlijke handzeep en bodycream die je ook echt moet testen. De geur is lekker, je handen worden zacht, echt waar ik blij van word. En bovenal... kijk hoe mooi de handzeep staat op het aanrecht, ik ben groot fan want het oog wilt ook wat ;-) 

 

Heb je ook wel eens dat je denkt; die trui, dekbedovertrek of broek wil ik niet wassen, maar hij moet even fris gaan ruiken!?... Ik heb dat dus regelmatig en dan is het heerlijk om met deze textielspray, in een paar seconden, iets weer was-fris te laten ruiken. Of als er bezoek komt en het ruikt nog niet lekker en fris in huis, dan spray ik even wat mist op de bank voor een heerlijke subtiele geur. Ben je ook zo dol op lekkere geurtjes in is?

Het mooie is aan deze producten die Shanna verkoopt is dat ze allemaal duurzaam en natuurlijk zijn. Dat maakt het in combinatie met het minimalistische design extra goed en stiekem nog mooier in het interieur. De handzeep en de bodycream die ik thuis heb staan is van het merk 'Grown Alchemist' die TWENTYTWONOTES verkoopt in haar webshop, en de kledingspray is van 'Pure Effect'.
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site van TWENTYTWONOTES, Een aanrader om jezelf echt even te verwennen! www.twentytwonotes.com