Favo books!

INTERIOR BLOGGER INTERIEUR BLOG THEO-BERT POT THE NICE STUFF COLLECTOR BOOKS BOEKEN -2.jpg

KINFOLK ENTREPRENEUR Nieuw boek dat is uitgegeven door de makers van Kinfolk magazine. Eén van mijn favoriete magazines omdat het zo mooi is vormgegeven, prachtige foto's zijn en fijn is om te lezen. Na het uitgeven van het boek 'Table' en het boek 'Home' is nu het 'Entrepreneur' boek verschenen. Een aanrader vol inspiratie, wederom prachtige foto's en je wilt blijven bladeren. Aanrader of fijn om op je verlanglijstje te zetten voor de komende feestdagen :) Online bestellen kan hier.


UGLY BELGIAN HOUSES Als je wilt lachen en wilt genieten van de meest maffe huizen dan moet je dit boek kopen. Ugly Belgian Houses is een online blog en heeft dit boek vorig jaar uitgegeven, maar ik had 'm nog niet op mijn blog staan. Een wat ouder boekje, maar zeker één die je leuk gaat vinden. Hoe fascinerend kan het zijn om rare combinaties of composities te maken bij het bouwen van een huis... dus als je wilt lachen, dit boek is geweldig!


COLORAMA Een nieuw boek dat is uitgegeven door Lannoo uitgevers wat gaat om kleur. Wat is precies de kleur van wortels of de kleur van garnalen. Op elke linker pagina's staan mooie illustraties en alle rechter pagina's zijn fijne kleurkaders. Als je het boek van achter naar voren heel snel bladert dan heb je een prachtige regenboog aan kleuren. Inspirerend en leuk om namen te zien of associaties te lezen. Het perfecte cadeau voor jezelf of om iemand te geven die veel met interieur, kleuren bezig is.