My livingroom Designbeurs Amsterdam

Een tijdje geleden werd ik gevraagd door Flexa om een woonkamer in te richten voor de stand van Flexa op de vtwonen Designbeurs in Amsterdam. Hoe tof is dat! :-) Elk jaar ga ik zelf naar de beurs om te genieten van interieurs, meubels en verlichting om inspiratie op te doen. Grote hallen vol met zoveel moois en nu was ik er zelf onderdeel van! Ik moet eerlijk zeggen; ik heb volop genoten van alle voorbereidingen, opbouw, maar vooral van alle mensen die ik heb ontmoet op de dagen dat ik er zelf bij was. Van online naar offline, echt contact en hoe leuk was dat!

Mijn idee voor deze woonkamer was een vertaling te maken van het huis waar ik met Jelle woon, maar dan net weer anders. Natuurlijk heb ik mijn eigen herkenbare Togo bank en de oranje Mushroom chair meegenomen, en die herkende veel mensen (zo leuk!). Het geheel is toch weer anders geworden dan onze woonkamer thuis, ook door het kleurenpalet die gebaseerd is op de kleur van het jaar Heart Wood van Flexa. Naast deze kleur waren er nog negen kleuren die het totale thema weergaf en deze heb ik allemaal een mooie plek kunnen geven.

KLEUR Kleur speelt een belangrijke rol in ons interieur thuis, soms heel donker, maar ook lichtere kleuren hebben een plek in huis. Zo ook op deze beursstand: de basis is krachtig en donker, in dit geval donker blauw en die combineren met het roze van HeartWood, groentinten, blauwtinten en combineren met felle meubelkleuren zoals de oranje stoel. Combineren, contrast, verrassend en net even een gekkigheid erin: dat is hoe ik ons interieur kan omschrijven. Mocht je de kleuren willen terugvinden, ik heb gebruik gemaakt van het kleurenpalet 'A welcome Home' van Flexa. 

WAARVAN? Naast meubels, accessoires en verlichting die ik deels van huis heb meegenomen mocht ik ook een aantal objecten lenen. Het vloerkleed van World of Blends wat een prachtige wollen kleed is. Thuis hebben we een echte berber van World of Blends liggen en geniet daar ook nog elke dag van. Stiekem ben ik nog aan het denken hoe ik dit kleed van de beurs ook thuis kan gebruiken ;-)
Daarnaast ben ik bij Just Haasnoot geweest om twee lampen en de salontafel te lenen. Prachtig design van Valerie Object (wandlamp), &Tradition (salontafel) en op het bureau wat ik verfde is van Ikea met daarop de bureaulamp van Mantis. Zo mooi, maar ook zo jammer dat deze ontwerpen weer terug zijn gebracht ;-) De gouden plantenhanger is van Sissy Boy Homeland

De roze poster aan de muur, Heart Wood poster, hebben we met de studio ontworpen. Naast bloggen ben ik co-owner van Studio Pot & van der Velden grafisch ontwerpers en i.o.v. Flexa hebben we deze poster gemaakt. Het idee om een Heart Wood poster te maken is ontstaan tijdens een Flexa Bloggerslunch, samen met Suus, Marij en Elske. En hoe leuk is het als dit dan ook echt woord doorgevoerd. Leuk!

THANKS Nogmaals dank voor al jullie leuke reacties op de beurs, via Instagram en natuurlijk de Insta-stories. Echt geweldig en het heeft zoveel energie! En een special thank to Odet van Flexa! En natuurlijk de andere drie bloggers waarmee de week zo fijn was met alle voorbereidingen den week zelf, thanks Souraya (BintiHome), Marij (Enter My Attic) en Wimke (Wimke.) volgend jaar weer?? :-) Wat was het fijn en gezellig!

 
HR FLEXA heartwood-2_LR.jpg