Berlijn is fijn!

De titel van deze blog klinkt een beetje slecht haha, maar het is echt zó waar: Berlijn is fijn! We zijn deze dagen nog in Berlijn en we genieten volop. Vandaag waren we op verschillende locaties en wijken van de stad voor met name leuke woonwinkels te bezoeken. Deze twee wilde ik i.i.g. al met je delen, want het is zo mooi! Een groot alternatief warenhuis waar je ook lekker kunt eten heet Hallesches Haus en de donkere interieur designwinkel heet Bazar Noir. Geweldig! 

Hallesches Haus is leuk omdat het hele eigen spullen verkoopt in combinatie met Hay en o.a. Ferm Living, daarnaast kan je er heerlijk eten of een koffietje doen. Iedereen is aardig en je blijft maar kijken. Elke hoek is anders, mooie prenten aan de muur en veel groen binnen :-)

Bazar Noir is echt wel high-design, niet heel groot, maar als je een mooi object, vaas of stoel voor in huis zoekt... is het een bezoekje waard. Niet veel wat er staat, maar wat er staat is stuk voor stuk erg mooi! Misschien dat we morgen nog even terug... toch nog net even het vaasje mee te nemen wat we nu hebben laten staan ;-)