LAMP wat ben je mooi!

 
 

Zoals jullie weten ben ik fan van mooie verlichting. Verlichting is voor veel mensen ook een lastig ding: waar zet je welke lamp neer, welke functies moet deze hebben én hoe moet deze eruit zien. Ik begrijp dat natuurlijk erg goed: licht moet ook functioneel zijn, maar stiekem kies ik ze op de vormgeving uit. We hebben dan ook flink wat lampen in huis, maar nooit staat dezelfde lamp een hele tijd op dezelfde plek. Het leuke is daarvan dat je met verlichting kan spelen. Vroeger kochten we thuis bij mijn ouders een lamp voor bij de grote leesstoel of voor in de vensterbank. Daar ben ik dus niet zo van ;-) wisselen en blijf jezelf verrassen in huis met meubels, maar ook met verlichting.

Deze prachtige lamp van Flos heb ik gekregen van mijn naamgenoot Pot Interieur in Axel. Hoe leuk is dat! Ik ben ontzettend verwend hiermee, maar als liefhebben van goede verlichting ben ik hier zo ontzettend blij mee! Deze prachtige lamp staat leuk op het dressoir in de serre of in de voorkamer naast het daybed, of wellicht straks eens op de schouw. Ik heb al weer genoeg ideeën welke plek en sfeer ik kan geven in de woonkamer met deze lamp.

Tot donderdag kan je mee doen aan de win-actie in samenwerking met Pot Interieur. Ik mag een Vitra House Bird t.w.v. € 169,- verloten! Laat weten waarom jij de House Bird wilt winnen, wellicht vliegt deze Bird voor de kerst naar jouw huis :-) Bekijk de Instagram van mij of van Pot Interieur en reageer snel!