#MyVitraWishList

 
 

Elke dag geniet ik weer van de spullen die Jelle en ik de afgelopen jaren bij elkaar hebben gespaard. Dat maakt het interieur zo eigen door een verzameling van foto's, meubels, verlichting, kleur die groeit in de jaren nadat je op jezelf gaat wonen. Ik verhuisde 12 jaar geleden van Harderwijk naar Den Haag om te studeren aan de Kunstacademie (KABK). Op dat moment ging ik op mij zelf en wilde ik mijn kamer zo leuk mogelijk inrichten. Naast het bed, kleur, behang en een glazen tafel kocht ik twee Vitra Panton chairs in het zwart. Ik was daar zo ontzettend blij mee! En het leuke is, deze twee staan vandaag de dag nog steeds thuis in ons huis. Design koop je dus voor langere tijd, mooie producten die lang mee kunnen gaan, tijdloosheid uitstralen en daarom heen lekker veranderen met kleur, behang en kleine dingen. 

Het leuke is dat Vitra t/m 31 januari a.s. een leuke actie heeft. Geef jou vijf favoriete items weer die je nog niet hebt in huis, maar heel graag zou willen. Dit heb ik ook gedaan en hierboven worden mijn favorieten weergegeven voor in huis :) Wat zijn die van jou?


Doe mee & win!
Selecteer jou favorieten op jou Instagram en gebruik de hashtag #MyVitraWishList en wie weet krijg jij één van je favorieten cadeau van Vitra. Bekijk hier de stappen die je moet zetten om mee te doen :-)