Make you Spark, it's X-mas time!

 
 
 

Het is 7 december, voor mij de hoogste tijd om de kerstboom weer in huis te hebben. Ik kan me altijd zo ontzettend verheugen op deze maand, want alles is gezellig, iedereen is vrolijk, de etalages in de stad zijn mooi aangekleed, natuurlijk cadeautjes, lekker eten én extra aandacht voor in huis. Met de kerst vind ik het toch leuk om een echte kerstboom in huis te halen die ruikt naar dennengeur en dit jaar is het weer gelukt!

Dit jaar liet ik mij verrassen door alle mooie speciale kerstversieringen bij Sissy-Boy Homeland. Eén van mijn favoriete winkels omdat zij mij elke keer weer verrassen met nieuwe producten en in dit geval de kerstversiering. Als grafisch ontwerper ben ik dol op letters, en hoe leuk deze alfabetische kerstballen... ik heb mijn hele boom ermee vol gehangen. Of leuke dieren zoals de kreeft... hoe leuk! Stiekem is het een beetje een gekke boom geworden, maar een beetje gekte in huis maakt alles leuk. Daarom zeker een aanrader om even te kijken bij Sissy-Boy deze All Ingredients to make you Spark dagen!

Naast deze boom heb ik nog meer leuke Kerstboom-ideeën zoals deze foto én een alternatief voor de Kerstboom... deze zien jullie morgen op mijn blog.  Hou jij ook zo van de kerst?

 

Deze versierde kerstboom is een samenwerking met Sissy Boy Homeland.