Opgeruimd in stijl

 
BRABANTIA THE NICE STUFF COLLECTOR THEO-BERT POT INTERIOR BLOGGER INTERIEUR BLOGGER
 

De muren in onze keuken én het plafond is zwart geverfd, klinkt benauwend, maar het is bij ons juist verruimend. Nu zijn wij wel bevoorrecht dat ons plafond 3.30 meter hoog is, maar doordat je geen kadering meer ziet tussen muur en plafond wordt er ook een gevoel gecreëerd van oneindigheid. Zo fijn! :)
Nadat we onze keuken een update hebben gegeven was het het perfecte moment om de keuken eens flink op te ruimen en daar kwam deze Brabantia pedaalemmer op het juiste moment binnen! Zo ontzettend blij mee! Brabantia heeft de te gekke NewIcon collection, waarbij kleur, formaat en techniek oneindig veel opties weet te creëren. Ik zat te twijfelen tussen een mooie groene pedaalemmer of een mat zwarte, ik ben uiteindelijk toch gegaan voor zwart wat in onze zwarte keuken perfect staat én een mooi contrast is met het witte van de tegels en de verwarming. Een echte aanrader voor in huis, want je zal verrast worden door de kleuren die de NewIcon collection bevat, voor welke zou jij gaan?

 
 

Leuk om te weten:

De productie van deze producten van Brabantia wordt voor 40% gemaakt van gerecycled materiaal en na gebruik kan 98% van de pedaalemmer en de verpakking worden hergebruikt! Ben je benieuwd naar meer over de Clean it up campagne kijk dan hier!