Green days in mijn huis!

 
 

Het is elke dag Green day bij ons thuis, dol op planten, maar dat wist je waarschijnlijk al ;-) Afgelopen zaterdag was ik bij Sissyboy Homeland in Haarlem waar Judith Baehner vertelde over hoe je planten het beste kan verzorgen. En dat was zo leuk en inspirerend! Achteraf dacht ik meteen: ik ken haar van het boek 'Wonderplants'... en ja dat was ze. Erg leuk initiatief van Judith en Sissyboy!
Gisteren ben ik in huis bezig geweest om de serre om te toveren tot een groen paradijsje en heerlijk te genieten van planten, een fijne bankje, kussens en nog meer planten(potten). Tja... en dan moet dan loop je tegen de collectie van Sissyboy Homeland aan, hebberig word ik hiervan; wat een heerlijke collectie 'Greendaysofhomeland'. Zoveel mooie stoffen, prachtige zitmeubels voor binnen en bij mooi weer lekker voor buiten. Ik word hier heel blij van. Heb jij de collectie van Sissyboy Homeland al bekeken? Hier een fijne preview :-) En heb je de tijger al ontdekt? Ik zeg niks... maar bekijk mijn foto's goed, subtiel maar oww zo leuk! 

Ben je ook nieuwsgierig hoe je je planten het beste kunt verzorgen? De 'Green days of Homeland' bij Sissyboy Homeland is t/m 30 april a.s. en er zijn nog verschillende lezingen die de komende tijd langskomen. Kijk hier voor alle momenten.