Orange babe!

Vorige week werd er een groot pakket bij ons thuis bezorgd en ik zag het meteen... het was deze waanzinnige Mushroom chair ontworpen door Pierre Paulin in 1960 van Artifort. Een enorme design klassieker die ik mag toevoegen in ons huis, waanzinnig!
In maart ben ik samen met Susanne, Anki, Marloes en Desiree in Schijndel op bezoek geweest bij Artifort. Een prachtig nieuwe showroom waar alle ontwerpen staan die Artifort heeft uitgegeven. Wat zo leuk was aan dit bezoek, dat we het productieproces hebben kunnen zien van a tot z in de fabriek in Schijndel en één net over de grens in België.

Je kan mij op dit moment niet gelukkiger maken dan dat ik hier 's avonds met een fijn magazine op zit en geniet. Of het 'm in de kleur zit of niet, ik voel mij nu net de koning in deze Mushroom chair ;-) Oranje is de kleur waar ik van hou, met verschillende tinten oranje in mijn huis is dit wel echt dé eyecatcher. De stof is van Kvadrat en maakt de stoel helemaal af.
Vorige week was Anki Wijnen van Zilverblauw bij ons thuis om mijn Mushroom te fotograferen, de twee prachtige foto's hierboven zijn het resultaat. Een plaatje!

En we maken het allemaal nog leuker, want jij kan deze prachtige Lilla 2.0 kruk winnen van Artifort!

Ik mag zelf nu genieten van een prachtige stoel, maar jij kan dit binnenkort ook! Want ik mag een mooie donkergroene Artifort Lilla 2.0 kruk verloten! Deze Lilla 2.0 kruk, zie de foto hierboven, is bekleed met een nieuwe stoffen lijn die Kvadrat die samen met Artifort is ontwikkeld, de Artifort Selecte stofin de kleur 980. De Lilla 2.0 kruk is ontworpen door Patrick Norguet in 2006.
Hoe doe je mee met de win-actie? Dat lees je op mijn Instagram account door te liken en te delen, doe je ook mee?