Herfst op tafel

 
THE NICE STUFF COLLECTOR DILLE & KAMILLE BLOG BLOGGER NEDERLAND THEO-BERT POT
 

Tafel dekken, ik deed het als kind al heel graag! Elke keer net weer even anders aan tafel.

Na de zomer gaan we weer lekker binnen eten - een tafel vol met vrienden en familie, ik vind dat altijd een feest! We hebben thuis het geluk dat we een tafel van 260 x 100 cm hebben staan zodat er met gemak acht man aan kan. Het is ons ook al een keertje gelukt om er met 14 personen aan te eten en soms verlengen we de tafel zelfs voor nog meer drukte en gezelligheid.

Naast bloemen op tafel en verschillende kaarsen vind ik het leuk om de tafel rijk te dekken met deze mooie katoenen tafelkleden. Dille & Kamille heeft nu nieuwe herfstkleuren in het assortiment waaronder deze prachtige groene kleur waar ik mijn tafel mee dek. Ik winkel overigens regelmatig bij Dille & Kamille, in de Haagse vestiging die zich op het Plaats bevindt kan ik heerlijk rondstruinen. Zo komen onze servetten van katoen ook hiervandaan in een prachtige groengrijze en donkerblauwe kleur.

Alles in dezelfde kleur ben ik niet zo van, juist mixen is fijn. Daarom kies ik ervoor om het tafelkleed in de groene kleur te combineren met donkerblauw, groen servies en de rood aardewerken bordjes van Dille & Kamille. Maar ook de groene emaille pan is een feest om op tafel te hebben staan. Pompoensoep smaakt zo extra lekker!

En wat vind je van die felblauwe kan op tafel? Die mix maakt het aankleden van een tafel extra spannend en daardoor erg persoonlijk en verrassend. Het enige wat nu nog aan mijn tafel ontbreekt zijn de gasten... ik kan je vertellen, het wordt smullen!

WIL JE OOK JE TAFEL GAAN DEKKEN DIT NAJAAR?

Ga naar de website van Dille & Kamille en hier vind je dit mooie tafelkleed, servetten, blauwe kan, water glaasjes, wijnglazen, groene soeppan, ovenschaaltje, geurkaars, Spaanse olie, de rode bordjes en een goed mes. Deze nieuwe collectie is uiteraard ook vanaf nu verkrijgbaar in de winkels. Kijk op de website voor alle vestigingen. Veel dank Dille & Kamille, we gaan genieten!