Nazomeren buiten in de tuin

 
THE-NICE-STUFF-COLLECTOR-HOTSPOTS-DEN-HAAG-ETEN-DRINKEN-WINKELS-SHOPPEN-DEN-HAAG-THEO-BERT-POT-TUIN-IDEEEN-PHILIPS-HUE--.jpg
 

Het is begin september, het nazomeren is begonnen en met geluk hebben we nog een paar mooie weken voor de boeg zodat we 's avonds lekker lang de tuin in kunnen om te genieten. Genieten van een BBQ, een gezellige borrel of gewoon even te relaxen, ik ben er dol op. Maar tuinverlichting... hoe krijg ik de verlichting met stroom aan maar vooral hoe leg ik het aan.
In juni gaf ik een lezing voor Philips Hue en daar ontdekte ik deze draadloze lampen en ik kreeg er een mee, de Philips Hue Go, die je overal kunt neerzetten. Dit kan in huis, maar ik gebruik ze voor de tuin, ideaal! Ik kan de bomen aanlichten, of nog een tijdschrift lezen, het werkt perfect.

 
 

De Philips Hue Go is een draadloze smart lamp die je overal mee naartoe kan nemen. Ik zou 'm bijvoorbeeld ook mee kunnen nemen naar het strand in Scheveningen. Je kan deze lamp instellen met de hand bestaande uit zeven lichtinstellingen, maar je kan de lamp ook koppelen aan de App waarmee je je eigen programma en kleuren kunt regelen. Ideaal, want zo is er ieder van wilt. Komtom, ik ga lekker genieten van buiten met een lange nazomer met fijne avonden!
Voor meer informatie over de Hue Go ga naar www.lightgallery.com/nl/philips-hue-go-color-white-ambiance.html   en voor meer informatie over Philips hue verlichting ga naar www.meethue.com