Heart Wood!

Het is zover, de nieuwe Flexa Kleur van het Jaar is bekend... en de verf luistert naar de naam Heart Wood! Een combinatie van oud roze, licht een bruine invloed, warm grijs, rood en een beetje lila geeft deze kleur een heel eigen en warm karakter vind ik. Deze kleur heb ik nu gebruikt op mijn vlinderstoel die prachtig in combinatie staat met de kleur blauw in onze voorkamer. En weet je wat zo mooi is, overdag is deze kleur Heart Wood iets meer meer fris en 's avonds wordt de kleur heel warm!

Tijdens de Bloggerslunch die Flexa in het voorjaar organiseerde kregen we een sneakpreview wat er komt voor de Kleur van het Jaar, zonder de kleur nog te zien. En wat zouden we kunnen doen om de kleur, naast verven, ook in huis te krijgen. Met een klein groep van vier, bestaande uit Marij (Enter my Attic), Suus (&Suus) en Elske (Elske Leenstra) kregen we het idee om een poster te maken waarin de Kleur van het Jaar 'Heart Wood' centraal staat. Super leuk!

Naast mijn blog ben ik grafisch ontwerper en heb ik samen met een goede vriendin onze grafisch ontwerpbureau Studio Pot & van der Velden genaamd. We ontwerpen boeken, magazines, websites, brochures, visuele identiteiten en ook posters. Dus naar aanleiding van het idee dat we hadden bedacht maakte wij deze poster waarin kracht van kleur tot uiting komt in de typografie (de naam) en het natuurlijke en Jaarkleur terug komt in de jaarringen van een boom. 

 
heartwood.jpg
 

Deze poster kan je binnenkort ook aanvragen en ligt op de VTwonen Designbeurs klaar om mee te nemen op de Flexa stand. Geef jij deze poster ook een mooie plek in huis? :) 

En kijk vanavond op mijn Instagram om de pot Heart Wood verf te winnen! Ik mag een pot muurverf weggeven! :)