De kleur, de kleur wordt...?

 
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR BLOG THEO-BERT POT THE NICE STUFF COLLECTOR FLEXA KLEUR VAN HET JAAR 2018 - 3.jpg
 

Komende week op dinsdag 12 september om 11.00 uur wordt de Flexa Kleur van het Jaar bekend gemaakt en welke zou het dit jaar worden? Het team van Flexa (AkzoNobel) maakt elk jaar een waanzinnig Colour Futures boek waarin de nieuwe trends van het jaar worden gepresenteerd in verschillende kleurthema's, prachtige shoots met de meeste fijne kleurcombinaties, maar altijd op basis van één kleur die centraal staat... De kleur van het Jaar. 

 
 

Zoals jullie weten ben ik altijd bezig met kleur in huis en draai ik mijn hand er niet voor om om de kwast te pakken en thuis aan de slag te gaan. De ene keer is zijn het de muren die een ander kleur krijgen, of de boekenkast of bloempot die toch al weer een jaar dezelfde kleur heeft moet weer anders.
Vorig jaar was de kleur Denim Drift De Kleur van het Jaar 2017, ik heb daar mijn terracotta pot mee geverfd waar een fijne reuzenplant in staat (zie foto hierboven). Het leuke hiervan is dat deze kleur op de bloempot een frans gevoel krijgt, een fijne mix in mijn interieur en ben er nog altijd zo blij mee... maar ga ik 'm weer verven met de nieuwe kleur? of ga ik toch voor iets anders.

 
INTERIOR BLOGGER INTERIEUR BLOG THEO-BERT POT THE NICE STUFF COLLECTOR FLEXA KLEUR VAN HET JAAR 2018 - 6.jpg
 

ZELF AAN DE SLAG MET DE KLEUR VAN HET JAAR:
WIN EEN POT MUURVERF!

Welke kleur wordt het dit jaar... wordt het roze? of toch donkerblauw? of toch de populaire kleur groen... maar welke kleur groen?! Heb jij al een idee wat de Kleur van het Jaar wordt? Hou mijn blog én Instagram in de gaten, want komende dinsdag zal ik de kleur ook laten zien :-)
Ik mag namens Flexa één pot matte Muurverf weggeven van de kleur van het jaar, wil jij mee doen? Zie mijn Instagram post dinsdagavond en geef je reactie weer waar je deze kleur zou willen gebruiken.

En daarnaast hebben we nog een extra verrassing voor in huis, maar wat dat precies is dat vertel ik je ook dinsdag de 12e ;-) Kijk voor meer info op: www.flexa.nl