Gluren bij de buren

Nu het donker is buiten vind ik het heerlijk om buiten te lopen en stiekem mooie interieurs te bekijken van mensen die lekker thuis zijn en waar je naar binnen kunt kijken. Ik denk dat iedereen dat wel herkent. Altijd leuk om de woonkamer of keuken te zien, lampjes aan, gezellig met elkaar aan tafel of heerlijk op de bank... kortom ik loop aardig wat rondjes hahaha. Puur uit nieuwsgierigheid.

Wij wonen op een begane grond woning en dan is het zo fijn als je ook eens goed je jaloezieën dicht kan doen of zelfs de gordijnen. Met deze waanzinnige gordijnen in oker/gouden kleuren en de zwarte houten jaloezieën van Inside Blinds werkt dit perfect! Zo fijn :-) Door het zwarte lijnenspel van de jaloezieën wordt geheel bij de ramen heel rijk van aankleding en het licht komt mooi binnen. Dit wordt extra versterkt door de gordijnen die mooi strak naar beneden vallen en hoe tof deze kleur bij onze blauwe muren! In de slaapkamer hebben we van Inside Blinds ook jaloezieën hangen voor de eenheid met de woonkamer. Zo blij mee.

Ik heb Stieven Victor van Inside Blinds geïnterviewd over hoe collecties ontstaan en wie en wat Inside Blinds allemaal doet. Lees het interview en laat je inspireren.

Het leuke is dat ik van Inside Blinds een waardecheque mag verloten t.w.v. € 1.000,-! Doe je mee? Zie mijn Instagrampost van vanavond en geef aan waarom jij nieuwe gordijnen wilt hebben hangen in huis :-)

Zondag a.s. maak ik de winnaar bekend van deze win-actie i.s.m. Inside Blinds op mijn Insta-stories. Succes en leuk als je mee wilt doen.