WIN & geef een interieur cadeau t.w.v. € 5000,-

Het jaar is begonnen en gaat meteen goed van start. Zoals jullie weten ben ik een liefhebber van het gezellig maken in huis, familie en vrienden die lekker komen eten aan tafel bij ons thuis. Ik word blij van mooie spullen die ik vind en daarmee het huis kan gaan stijlen. Een vriendin van mij Jennifer heeft een super leuk huis in Den Haag en woont samen met haar vriend. Zo grappig, ze zei laatst, “als we een eettafel thuis hebben staan nodigen wij jullie gezellig uit om te eten”. Goed idee, maar wanneer komt die tafel... hahaha. 

Online interieurwinkel Westwing heeft vanaf vandaag een nieuwe webshop WestwingNow genaamd, een totaal nieuwe webshop waar je heerlijk op kunt struinen en een geweldige wishlist kan gaan maken. Om deze nieuwe webshop te vieren geeft Westwing een waardecheque cadeau van € 5.000,- aan iemand waarvan jij vind dat hij/zij een nieuw interieur verdiend! 

Zo doe ik dit voor Jennifer die ik dit nieuwe jaar toch echt die beloofde tafel gun, zodat we dit jaar ook een heerlijk bij hen kunnen aanschuiven ;-)

Doe je mee?
Zie mijn post op Instagram en bekijk hier mijn selectie en doe zelf ook mee! KLIK HIER!

Deze post is een samenwerking met WestwingNow en de winnaar wordt door Westwing na de sluitingsdatum van 17 januari a.s. bekend gemaakt per mail.