X-MAS TIME! Veel styling, lichtjes, kerststerren en de kerstboom

Ik ben dol op de kerstdagen, een heerlijke tijd. Vanaf 6 december net als Sinterklaas weer op de boot staat komt de kerstboom meteen weer binnen. Heerlijk versieren, leuke dingen bedenken voor in huis of in de boom, etentjes met familie en vrienden, kortom nog even wat extra aandacht voor het huis.

Om deze foto’s te maken in huis was ik al lekker bezig om mezelf uit te dagen om de woonkamer in kerstsfeer te brengen. Lichtjes, kaartjes, leuke vaasjes, takken, bloemen en mooie vazen in de leukste vormen toevoegen aan je interieur. Echt even gezellig maken voor de feestmaand. Echt een boost voor de komende kerstdagen.

Ik mag namens online woonwinkel fonQ € 500,- aan kerstitems weggeven en die kom ik thuis bij jou stylen! Hoe leuk is dat :-) We gaan je woonkamer met leuke items echt kerst klaar maken en natuurlijk maken we er foto’s van. Doe je mee? KLIK HIER en doe mee aan deze actie.

Voor deze actie heb ik mijn huis al versierd met leuke ideeën voor de kerst, bekijk mijn foto’s en kom in de X-mas mood :-)

De winnaar is inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld, half december laat ik het resultaat zien van deze kerstboost op mijn blog en Instagram-stories.