Lekker bakkie koffie koffie! En het staat ook nog eens mooi in de keuken

Ik dol op de keuken om een lekker taartje bakken, leuke serviezen een plekje te geven en mooie spullen op het aanrecht. Bij ons staat door het huis aardig wat spullen, allemaal stillevens waar ik mijn inspiratie in kwijt kan. Zo ook op het aanrecht, waardoor alles een beetje door elkaar staat, maar ik merk dat je daardoor ook veel verschillende items gebruikt.

Nu zijn veel apparaten niet zo mooi om in zicht te hebben, maar deze te gekke nieuwe espressomachine is daar een uitzondering op. In samenwerking met fonQ hebben we deze espressomachine nu thuis in de keuken staan en heeft Jelle zich al opgegeven voor een barista workshop. Het maken van koffie wordt zoveel leuker dan alleen op een knopje te drukken én het is dan ook nog een pareltje op het aanrecht. 

Het leuke aan deze Quick Mill espressomachine is dat die mooi is vormgegeven voor een strakke of juist zoals wij een vrij vormgegeven keuken, past dus altijd! De knopjes aan de voorzijde vind ik stiekem het allermooiste, eigenlijk wil ik de machine steeds weer aan en uit zetten ;-)
Nu verschillende koffies uittesten bij een goede koffiewinkel en genieten, want dat is ook een voordeel: je kan je eigen koffie uitzoeken, even geen cups. 
Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze machine? Kijk op de site van fonQ.nl