Je interieur stylen met een extra kleur toevoegen in een reeks van jou favoriete kleuren

In huis hebben we op dit moment aardig wat blauwe muren, in de voor-hal en de woonkamer hebben we een verschillende blauwe kleur en zelfs de vloer in de woonkamer is de vloer donker blauw (Cobalt Night van Flexa). Maar soms wil ik ook een kleur uitzoeken die een beetje “vloekt” aan de ene zijde, maar juist ook heel verrassend kan werken. 

Daarom heb ik mijn bureau, die ook Cobalt Night van kleur is en heb geverfd tijdens de vtwonen Designbeurs voor Flexa, heb ik nu de bovenkant geverfd in de kleur 'Puur Oceaan' van Flexa. Deze combinatie van donker blauw met een felle blauw werkt vind ik erg mooi. Juist de combinatie van de roze kleur, messing, donker groen en de bordeaux rode kleur van de DAW stoel, ben er dol op. Ik zou er nog een steenrood bij willen, maar of ik dit ga doen nog op het bureau of stiekem toch op een andere muur in huis... ik ben binnenkort vast aan het verven en daar zal ik je zeker een update van geven :) Welke nieuwe kleur zou jij in huis willen toepassen?

 
 

DURF TE KIEZEN VOOR EEN KLEUR DIE SPANNING GEEFT AAN JE INTERIEUR EN NET AFWIJKT VAN EEN 'NORMALE' KEUZE. HET LEUKE DAARVAN VIND IK DAT JE EXPERIMENTEERT MET KLEURGEBRUIK IN HET INTERIEUR