Style je tafel met dit perfecte nieuwe bestek van ontwerper Daniël van Dijck en steun zijn Kickstarter project

 

Ontwerper Daniël van Dijck is een vriend van Jelle en mij vanuit de Kunstacademie (KABK) in Den Haag. Na de Kunstacademie heeft Daniël een master heeft gevolgd aan het Sandberg Instituut in Amsterdam, waarna hij zijn collectie is gestart met keramiek ontwerp op basis van een persoonlijk concept. Na verschillende exposities in binnen- en buitenland zoals de Milaan Designweek en Object Rotterdam is hij continu bezig met nieuwe projecten en collecties te ontwikkelen. Zijn keramiek collectie wordt sinds vorig jaar bij Cor Unum geproduceerd en verkocht. Andere ontwerpers zoals Mae Engelgeer en Maarten Baas werken ook samen met Cor Unum.


Maar dit voorjaar start hij met een eigen Kickstarter waarbij jij hem kunt steunen! 

Dit prachtige zilver-gouden bestek wilt hij zelf gaan produceren, maar daarvoor heeft hij jou hulp nodig. Je kan al vanaf één set bestellen en inschrijven om op deze manier binnen een aantal weken zijn productiekosten bij elkaar te krijgen via deze Kickstart-project. Als je de bestekset(s) besteld krijg je die voor dit project met een mooie korting, dus genoeg redenen lijkt mij om dit project te ondersteunen én er zelf ook nog een prachtig bestek aan over te houden.

Deze foto's van het bestek maakte ik thuis, maar wil jij thuis nu ook een mooie set? Het bestek is verkrijgbaar vanaf € 55,- per set van vijf stuks (voor één persoon). Klik hier om meer te weten te komen over het project en beloof je dat je je ook in zal schrijven? :-)

De zwarte borden en schaal op de bovenstaande beelden die ik thuis maakte zijn ook ontworpen door Daniël van Dijck. Bekijk zijn website: www.danielvandijck.com