Nieuwe lamp om fijn mee te stylen in huis en uiteraard met de trend van het goudaccent

Lampen in huis, jullie lezen het vaker, ik ben hier echt verslaafd aan. Ik blijf zoveel mooie lampen zien en er gaat er zelden één het huis uit. Zo ook dit prachtige exemplaar van de (online) woonwinkel Store without a Home. Een standaard van messing met daarop een bol van melkglas. Het leuke is dat ik dit model heb geprobeerd als vloerlamp en op ons bureautje in de woonkamer, en het kan beide. 
Het mooie aan het spelen met verlichting in huis is dat je continue andere functies kan bedenken voor een lamp. Deze mooie nieuwe lamp heeft op de vloer de functie als sfeerverlichting, terwijl op het bureau het functioneel licht geeft om mee te werken. Ik kan mij niet voorstellen dat ik voor altijd lampen op dezelfde plek laat staan en eigenlijk is dat ook zonde. Speel jij ook veel met verlichting thuis?

De trend gaat worden: steen, marmer, structuren, patronen en kleuren en dit alles met elkaar te mixen

Naast het gebruik van verlichting waardoor ruimtes op verschillende manieren verlicht kan worden geven spiegels een extra ruimtelijk idee in kamers. Ik ben dol op rond, we hebben een grote ronde spiegel op de grond staan van rookglas en deze kleinere op het bureau of op de schouw van de (online)woonwinkel Store without a Home en ik vind het gewoon werken. Ik heb de linker foto gemaakt en je ziet toch een detail van een ander stukje van de kamer. En na het zien van verschillende appartementen in Milaan tijdens de Salone del Mobile kan deze stenen voet van de spiegel echt niet ontbreken. De trend gaat worden: steen, marmer, structuren, patronen en kleuren en dit alles met elkaar te mixen. voor mij een perfecte start van deze prachtige spiegel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de webshop van 'Store without a Home' nog meer voor moois heeft? Neem gauw een kijkje op de site en klik hier!