Kunst aan de muur, maar stiekem is het een tv!

 

In ons huis vind ik het belangrijk dat er kunst of posters aan de muur hangen. Misschien is het het mijn grafische oog die hier van houd, maar het geeft een ruimte vaak net meer eigenheid, kleur en de muren wordt er speels van om combinaties te maken van verschillende kunstwerken of posters. Nu ben ik ook een liefhebber van verven, maar mocht je dat niet zo hebben dan is kunst een mooie manier op kleur aan te brengen in je interieur en je kan dit ook nog eens veranderen waar wat hangt. Ideaal dus!

In mijn vrije tijd ben ik dol op het kijken van series en films, maar waar kijk ik dat dan op? Ik krijg vaak te horen op Instagram of als ik mensen spreek, “Theo-Bert, waar hangt jou tv in huis?” Eerlijk gezegd heb ik geen, omdat ik een tv niet mooi vind werken in huis. Tot nu... In samenwerking met Mediamarkt en Samsung heb ik nu de tv The Frame aan de muur hangen waardoor ik overstag ben gegaan. Uiteraard is het een tv, maar vermomt als een kunstwerk. de tv hangt plat tegen de muur met een mooie lijst, die je kan wisselen, en als je geen tv kijkt veranderd het beeldscherm in een kunstwerk naar keuze. Hoe te gek is dat!
Op deze manier kan ik genieten van een tv in de woonkamer die ik ophang tussen mijn lijsten in, ik ben er zo blij mee! Maar of de tv voor altijd aan deze muur blijft hangen... dat weet ik niet, want veranderen in huis hoort bij mij en deze parel staat denk ik overal goed.