Etalage ontwerp en styling voor H&M Home en vtwonen designbeurs

MIX KLEUREN, MATERIALEN DOOR ELKAAR. DENK BIJVOORBEELD AAN VERSCHILLENDE BORDEN WAARDOOR JE TAFEL SPEELS WORDT EN HEEL ‘EIGEN’.

VTWONEN & DESIGNBEURS IS VAN 2 T/M 7 OKTOBER A.S. KOM JE OOK DE STANDS BEWONDEREN VAN H&M HOME EN FLEXA?

Kijk hoe tof! Voor H&M heb ik deze etalage in Hoog Catharijne Utrecht ingericht tot een inspiratieplek en eetkamer vol met mooie kleuren, materialen, items uit de H&M Home collectie en natuurlijk planten. Deze etalage, die in een kleine vorm terug komt in de etalage van H&M Amsterdam op de Dam, is een teaser voor de VTWONEN DESIGNBEURS. Dit jaar staat H&M Home voor de eerste keer op deze designbeurs en ik mag de hele stand stylen! Hoe tof :) H&M vroeg mij om mijn favoriete items uit hun collectie te verzamelen en deze te laten zien in de etalages, maar ook tijdens de beurs. Kom jij ook naar de vtwonen designbeurs? Vanaf dinsdag 2 oktober t/m zondag 9 oktober a.s. in de RAI Amsterdam.

En naast de stand van H&M Home ga ik ook aan de slag met een kamer op de stand van Flexa. Samen met de kleur van het jaar en vier andere bloggers gaan we verschillende kamers presenteren en laten zien hoe je met de kleur ‘Spiced Honey’ en een mooi passend kleurenpalet verschillende stijlen kunt creëren in huis. Zoveel zin in! Zie ik je daar? Leuk! Bestel hier je toegangskaarten.