Een mooie start van 2019 in Toscane met een prachtig uitzicht over de bergen

Op deze plek in Italië komen we vaker de afgelopen jaren, op 40 minuutjes rijden met de auto van Florence vandaan staat dit heerlijke huisje midden in de natuur van Toscane. Vrienden van ons hebben dit huisje in de familie en deze keer met Oud & Nieuw hadden we het idee om met elkaar hier naar toe te gaan.

In 2013 hebben we dit ook gedaan en toen hadden we zo’n geluk met het weer. De gevoelstemperatuur voelde goed en daar kan je heerlijk mee buiten zitten voor een laat ontbijt, lunch of middelborrel. Dat maakt de plek ook zo fijn, de natuur en het uitzicht als een levend schilderij. Deze dagen hoopten we ook op hetzelfde mooie zonnige weer en dat is gelukt, volop zon, fijne temperatuur, blauwe luchten en op Oudejaarsavond met een vuurtje buiten het nieuwe jaar ingeluid. Naast het huisje heeft deze locatie meerdere mooie huizen staan waar we ook van het uitzicht hebben genoten tijdens een wandeling, bijvoorbeeld deze foto hieronder, hoe tof!

En zie deze twee foto’s hieronder (links en midden) waar je als atelier of orangerie van doomt… Zo mooi om te zien, dit was ook een van de huisjes die we tegen kwamen tijdens de wandeling.

Lieve allen,
op een mooi 2019, geniet van de mooie momenten.