een echte THEO-BED

THEOBERTPOT_BLOG-FONQ-APRIL_7.jpg

Zo leuk dit, ik hou van slapen en ik hou van onze slaapkamer, een groen walhalla is het bij elkaar. En hoe leuk om dan een samenwerking te hebben met Beddelicious. Het beddenmerk dat bij mij past, want zoals je weet, ik verander best vaak in huis wat normaal gesproken lastiger is met een bed. Beddelicious ontwikkelde het systeem dat je het hoofdbord en de omranding van deze boxspring kunt veranderen van stof in en kleur of dessin. Dat betekend dus dat je elke keer het bed kunt veranderen naast het beddengoed. Hoe tof en dat sluit perfect aan bij mij en mijn blog, want dit geeft nog meer input om inspiratie te geven.

 

Het matras dat in beweging is: comfort
Het idee van een matras is dat je natuurlijk comfortabel ligt en dan gaat het er eigenlijk niet om hoe het bed eruit ziet, alhoewel dat voor mij een gedeelde nummer één is ;-) Hoe vaak denk je bijvoorbeeld dat je draait in je slaap? Is dat tien keer, vijftig keer of misschien welk tweehonderd keer? Ik wist het niet, want hoe kan je zoiets weten? Beddelicious ontwikkelde hier samen met Nederlands eerste Slaap Fysiotherapeut een sensor waarbij je slaapgedrag wordt gemeten op bijvoorbeeld hoeveel keren je draait per nacht, hoeveel uren je slaapt, de diepte van je slaap, je slaaptemperatuur, hoe vaak je wakker wordt in de nacht, gewicht, slaaphouding, etc. Met de resultaten van dit apparaatje kan eenvoudig worden gekeken welk matras het beste bij je past. En het blocks matras waar we nu op slapen ligt dan ook als gegoten, wat een verademing!
Toen de matrassen bezorgd werden zijn ze helemaal op maat ingesteld door de beddenspecialist zodat wij de perfecte ondersteuning hebben wat bij ons lijf past en kunnen we toch op hetzelfde matras liggen! Ik ben een nogal goeie slaper (8 à 9 uur per nacht aan één stuk door), maar door het systeem van losse blokken (pocketveer modules) waarmee je het matras op maat kunt samenstellen wordt dit helemaal perfect. Hard, zacht, extra zacht, elke deel van je lijf wordt apart ondersteunt. En verandert er in de loop der tijd iets door bijvoorbeeld zwangerschap of verandering van gewicht kan je dit gemakkelijk zelf aanpassen. Ideaal! Oww… en wat mijn slaapuitslag was: 38x draai ik per nacht, ben een zij- en buikslaper en aan een stuk door in diepe slaap. Heerlijk, alleen is het buik-slapen niet zo best voor je lijf, dus ik ga proberen wat meer op de rug te liggen, dan is alles in balans!

EDIT collectie, special edition
Zie ons nieuwe bed stralen in de kamer met het dessin wat ik heb uitgekozen en wat nu dan ook verkrijgbaar is bij Beddenspecialist.nl met de EDIT collectie. Als je nu een boxspring besteld van Beddelicious EDIT dan krijg je er nog een extra hoes bij naar keuze, zodat je ook echt kunt afwisselen. En hiervoor zijn talloze keuzes te maken in kleur en stof. Ik ga lekker afwisselen en zal heerlijk blijven slapen, hoe slaap jij? Nieuwsgierig? Ga dan langs in de Beddenspecialist.nl winkels of kijk op de site van Beddelicious.


Deze blog maakte ik i.s.m. Beddelicious.