een echte THEO-BED

THEOBERTPOT_BLOG-FONQ-APRIL_7.jpg

Zo leuk dit, ik hou van slapen en ik hou van onze slaapkamer, een groene walhalla is het bij elkaar. En hoe leuk om dan een samenwerking te hebben met Beddelicious. Het beddenmerk dat bij mij past, want zoals je weet, ik verander best vaak in huis wat normaal gesproken lastiger is met een bed. Beddelicious ontwikkelde het systeem dat je het hoofdbord en de omranding van deze boxspring kunt veranderen van stof in en kleur of dessin. Dat betekend dus dat je elke keer het bed kunt veranderen naast het beddengoed. Hoe tof en dat sluit perfect aan bij mij en mijn blog, want dit geeft nog meer input om inspiratie te geven.

 

Het matras dat in beweging is: comfort
Het idee van een matras is dat je natuurlijk comfortabel ligt en dat gaat er dan eigenlijk niet om hoe het bed eruit ziet, alhoewel dat voor mij een gedeelde nummer één is ;-) Hoe vaak denk je bijvoorbeeld dat je draait in je slaap? Is dat tien keer, vijftig keer of misschien welk tweehonderd keer? Ik wist het niet, want hoe kan je zoiets weten? Beddelicious ontwikkelde hier samen met de Slaap fyshio een systeem bij waarbij je slaap wordt handig wordt gemeten op bijvoorbeeld hoeveel keren je draait per nacht, hoeveel uren je slaapt, je diepte slaap, wordt je wakker in de nacht, gewicht, slaaphouding, etc. Met dit apparaatje kan eenvoudig worden gekeken hoe je moet slapen en welk matras je dus nodig hebt. En het block matras waar we nu op slapen ligt dan ook al gegoten, wat een verademing! Ik ben een nogal goeie slaper (8 à 9 uur per nacht aan één stuk door), maar door het systeem van losse blokken (pocketveer modules) waarmee je het matras kunt samenstellen wordt dit helemaal perfect. Hard, zacht, extra zacht, alles wisselt er elkaar en in de loop der tijd door zwangerschap of verandering van gewicht kan je dit dus blijven aanpassen. Ideaal! Oww… en wat mijn slaapuitslag was: 38x draai ik per nacht, ben een zij- en buikslaper en aan een stuk door in diepe slaap. Heerlijk, alleen is het buik-slapen niet het meest handige, dus ik ga proberen wat meer op de rug te liggen, dan is alles in balans!

EDIT collectie, special edition
Zie ons nieuwe bed stralen in de kamer met het dessin wat ik heb uitgekozen en wat nu dan ook verkrijgbaar is bij Beddenspecialisten met de EDIT collectie. Als je nu een boxspring besteld van Beddelicious EDIT dan krijg je er nog een extra hoes bij naar keuze, zodat je ook echt kunt afwisselen. En hiervoor zijn talloze keuzes te maken in kleur en stof. Ik ga lekker afwisselen en zal heerlijk blijven slapen, hoe slaap jij? Nieuwsgierig? Ga dan langs in de Beddenspecialisten winkels of kijk op de site van Beddelicious.