MOEDERDAG bloemen

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik de aller aller aller liefste moeder heb van de wereld! :-) Maar als ik de Moederdag Bloomon win-actie van afgelopen week lees op mijn Instagram account denk ik dat alle moeders gewoon ontzettend lief zijn, en dat is natuurlijk ook zo. Wat veel ontroerende, mooie, lieve, spontane en vrolijke berichten kwamen er binnen. Soms zelfs zo heftig dat je even moet slikken om de volgende reacties te lezen op deze actie. Heel bijzonder dat iedereen dit wilde delen voor Moederdag!

Zoals jullie ook weten ben ik dol op “groen” in huis en daarbij het combineren van verschillende kleuren. Als je aan kleuren denkt om mee te combineren denk je meteen aan meubels, verf op de muren, kaarsen en kussens. Maar onderschat de kracht van bloemen niet. Elk seizoen heeft haar eigen kleuren en dat laat meteen zien dat je verschillende kleuren in je interieur goed kan combineren. Ik hoor vaak dat het moeilijk is om vier, vijf of misschien wel zes verschillende kleuren met elkaar te combineren in bijvoorbeeld de woonkamer, maar kijk deze prachtige Moederdag bloemen en kijk hoe de roze, de blauwen, rode, lila en het groenen met elkaar laat combineren. Werkt hartstikke goed en op basis van de bloemen kan je inspiratie krijgen om ook extra kleur in je huis toe te voegen. Lekker durven :-)

Wil je ook deze mooie bos bloemen bestellen voor Moederdag? Klik op deze link en bestel deze speciale Moederdag bloemen van Bloomon.

Het leuke is is dat deze bloemen rechtstreeks van de kweker komen en met het verversen van het water om de drie dagen de bloemen wel 10 dagen blijven staan :) Een mooier en kleurrijker cadeau dan dit is er niet. Ik denk dat mijn moeder ook blij verrast zal zijn komende zondag. Geniet van elkaar en de mooie momenten met je moeder!

– Deze blog maakte ik i.s.m. Bloomon –