Haal de zomer binnen!

Laat jezelf verrassen om items van binnen te mixen met tuinitems, of andersom…

 

Het is zover… het is zomer! Heerlijk buiten in de tuin, volop planten in bloei en eventueel later op de avond een ijsje halen in de stad. Ik vind dat echt genieten. Als straks de zon weer wat sneller onder gaat en de avonden nog fijn warm zijn kunnen we genieten van gezelligheid in de tuin met verlichting erbij aan. Maar het kan ook zomaar ook eens gaan regenen in Nederland… niet zo leuk dat ik het schrijf, maar we weten het allemaal, de Hollandse zomers ;-) Daarom ben ik ook zo blij met onze serre wat een soort van tuinkamer wordt in de zomer. Wanneer er buiten dan toch een drupje valt… dan kunnen de deuren toch open zetten en genieten we van het binnen zijn met het gevoel van buiten zitten. Wellicht herken je dit zelf ook wanneer je misschien wel een heerlijke droge plek hebt in de tuin. En ruik jij dan ook die speciale geur van de eerste druppels op een warme vloer of in het gras? Stiekem ook lekker, voor even dan ;-)

Om deze reden wil ik het binnen in de zomer ook altijd gezellig hebben en wat ik schreef zojuist hierboven, onze serre is een tuinkamer. Daarom ben ik zo blij met dit rotan krukje en de glazen lantaarn via fonQ. Zowel mooi buiten de in tuin wanneer het zonnig is, maar binnen ook zo mooi aan de eettafel, bureautje of als tafeltje. Ik heb twee settings gestyled om te kijken wat goed werkt… Uiteraard kan beide van deze twee settings, maar welke vind ik zelf nu het leukste…?!

Eigenlijk best lastig kiezen, maar dat hoeft ook niet, want soms werk ik aan het blauwe bureautje, en is het heerlijk om rechtop aan het bureautje te zitten op deze mooi kruk van het merk HK Living. Anderzijds staat de lantaarn van het merk Ferm Living ook zo leuk op het krukje bij de rotan kast, gelukkig hou ik zo van mixen en veranderen in huis. Dit zijn typisch van die items waarbij je talloze plekken kunt verzinnen waar ze mooi kunnen staan. Denk bijvoorbeeld aan het lantaarn als die buiten staat bij de voorkeur als gezellig welkom, of op tafel in de tuin, maar denk ook binnen naast de bank of op de schouw. Geeft het jou inspiratie om zowel binnen als buiten te veranderen met items die je ook zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Dat maakt het voor mij zelf extra waardevol om deze items in huis te hebben. Het gaat dan net langer mee dan de warme weken die we hebben in Nederland… eens?

Ben je nu ook zo benieuwd wat voor jou in de tuin leuk staat? of voor items die je ook binnen kunt gebruiken in huis wanneer de zon wat minder schijnt? Ga naar de site van fonQ en ga lekker shoppen voor rotan en items van glas. De trend van dit seizoen en ook van het najaar. Ideaal! :)