Back to the 90's! Lekker stylen met sferen en stijlen door elkaar, doe je mee?

Vorig jaar waren Jelle en ik naar Milaan voor de Salone del Mobile. Daar zagen we toen al de bogen en strepen voorbij komen als trend voor deze winter en komend jaar 2020. Daardoor komen vormen als een toog, Romeinse versieringen/kolommen/gezichten en de ronde vormen terug in het interieur. Meubels, spiegels, accessoires, behang-dessins of in verf ideeën. Zo zijn de verticale strepen dus ook weer helemaal terug.

Ik ben vandaag met twee kleuren aan de slag gegaan waarmee ik deze strepen heb geverfd. Als ondergrond heb ik gekozen voor een lichte grijze tint en daarop echt een mooie ‘curry’ kleur. Deze combinatie maken elkaar iets zachter qua contrast dan wanneer ik had gekozen voor spierwit en deze curry kleur. Nadat ik alles had uitgemeten en met tape had voorzien ben ik gaan rollen en het mooie is… het effect is meteen zichtbaar. Nadat ik de tweede verflaag erop had ben ik gaan inrichten en zie het resultaat! Ik ben er ontzettend blij mee. Beetje jaren ‘90, klassieke toon zit erin en de jaren ‘70 komen ook nog terug. Voor mij een mooie mix. Je kan qua kleuren natuurlijk variatie maken waardoor het effect en stijl anders wordt. Ga je bijvoorbeeld voor de kleur grijs of zacht groen wordt het meer Scandinavisch en wanneer je voor donker blauw gaat wordt het klassieker. Speel met kleur en laat je verrassen. Bekijk ook de nieuwe collectie ‘19/’20 van HK living, een merk die zo goed met de trend gaat van de jaren 90! Ben er dol op :)

#Hashtag
Het is zo geestig dat de liefste Instagrammer Sabrina Visual ook aan de slag is gegaan deze week met strepen op de muur. We voelen elkaar goed aan betreffende de strepen-trend en daarom hebben we besloten om een toffe hashtag in het leven te roepen voor Instagram. Doe je mee om een paar mooie strepen te verven op je muur?

#InstagramStripesClub

Ben je ook geïnspireerd geraakt, deel je foto op Instagram met strepen in welke kleurstelling dan ook en deel ze met deze hashtag, zo leuk!

De twee kleuren die ik heb gebruikt zijn: ‘Sea Foam’ en ‘Indian Spice’ van Flexa Creations.