Vakantie met strand, lekker eten, relaxen én leuke interieur winkels; dit kan heel goed op Ibiza

Deze zomer wilden we even relaxen en helemaal niks, voorgaande vakantie de afgelopen tijd waren steeds wat actievere vakantie door verschillende steden aan te doen. Nu kozen we voor strand, lekker eten, mooi weer, dan dat kan heel goed op Ibiza! We waren hier vier jaar geleden ook geweest, maar we keken er zo goed op terug dat we nog weer hebben geboekt. En ik zou het zo weer doen, wat een heerlijk relaxt eiland.

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL CASA COOK LR 4.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL CASA COOK LR 7.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL CASA COOK LR 2.jpg

Het leuke was bij het hotel dat iedereen zo vriendelijk is, het eten heel goed is en met name het ontbijt… zoveel mogelijkheden, zo vers, elke dag was het weer een feestje! Naast het eten hebben we einde dag na het strand nog even aan het zwembad gezeten, een massage gedaan, echt vakantie vieren :)

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL CASA COOK LR 6.jpg

De vorige keer dat we op Ibiza waren gingen we naar de bekende woonwinkel Sluiz, maar per toeval reden we langs woonwinkel Tanis. Prachtig en vooral de vloerlamp naast de bank… wauw!! Deze is van het merk 101 Copenhagen, die zouden we zo willen hebben staan in huis, prachtig kunstwerk. De winkel Tanis is groter geworden t.o.v. vier jaar geleden en het leuke dat het naast merken als Gubi en 101 Copenhagen ook veel meubels hebben uit Afrika wat unieke natuurlijke meubels zijn. Prachtig!

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA TANIS INTERIOR LR 2.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA TANIS INTERIOR LR 6.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL SHOP LOS ENAMORADOS INTERIOR LR 6.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL SHOP LOS ENAMORADOS INTERIOR LR 62.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL SHOP LOS ENAMORADOS INTERIOR LR 67.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL SHOP LOS ENAMORADOS INTERIOR LR 66.jpg

Tja en dan natuurlijk de was… na tien dagen Ibiza, weer thuis. Ook weer fijn, maar stiekem hadden we er nog zo een weekje aan kunnen plakken.

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA STRAND BAAITJES LR .jpg

We zaten in een hotel die net af was, Casa Cook genaamd (no spon). Dit hotel is gevestigd in het westen van Ibiza, qua locatie niet meteen het leukste, maar wat was het een heerlijk hotel. We hadden een auto gehuurd en we zaten toch bijna elkaar keer in het Noorden of Oosten van het eiland bij leuke baaitjes te zonnen haha. We hadden zo’n geluk. Eén dag was het minder, en dat was ideaal, want toen zijn we leuke winkels afgegaan om te shoppen en inspiratie op te doen. En dat kan je zeker!!

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL CASA COOK LR 10.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL CASA COOK LR 8.jpg

‘Inspiratie krijg ik van minimalisme bij Casa Cook wat men met mijn interieur niet verwachten, maar ik heb wel honderd foto’s gemaakt bij Los Enamorados’

Op een regenachtige middag hebben we een rondje winkels gedaan op Ibiza, maar we hebben Ibiza-Stad deze keer overgeslagen. Naar deze winkel wilden we zeker gaan, La Vie Boheime, een winkel die eerst in Den Haag zat en nu is verhuist sinds vorige jaar naar Ibiza. La Vie Boheime staat bekend om zijn tafellampen met lampenkappen die ze zelf maken en vormgeven. Van vazen maken ze de leukste lampenstandaarden en de kappen worden gemaakt met de mooiste stoffen en patronen. Super leuk!

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA LA VIE BOHEIME LR 3.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA LA VIE BOHEIME LR 4.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA TANIS INTERIOR LR 3.jpg

Ja…. en dan naar hotel, restaurant en winkel in één waar ik al heel lang wilde kijken Los Enamorados. Vormgegeven door Rozemarijn de Witte, waar ik ooit mijn eerste stage heb gelopen bij Studio Room (LINDA. magazine) en na de kunstacademie ook een periode heb gewerkt. Hoe leuk om dan deze parel te bekijken en te genieten al het moois. Het moois in de winkel, het uitzicht, de tuin, de meubels en heerlijk eten! We zijn er twee keer gaan eten in de avond, genoten. En ik denk dat ik wel honderd foto’s heb gemaakt van het interieur, wat een inspiratie. Echt een must om langs te gaan of natuurlijk een kamer te boeken :)

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL SHOP LOS ENAMORADOS INTERIOR LR 63.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL SHOP LOS ENAMORADOS INTERIOR LR 612.jpg
THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA HOTEL SHOP LOS ENAMORADOS INTERIOR LR 611.jpg

Voor standtips hebben we Barts Boekje gekeken, ik verwijs je dan ook graag door naar haar site met leuke tips. Ze heeft ook leuke tips voor restaurants die we ook hebben aangedaan waaronder bij ‘Giri Café’. Zo leuk in de tuin zitten.

THEO-BERT POT STYLING HOTSPOTS IBIZA STRAND BAAITJES LR 2.jpg