TREND: Tranquil Dawn is de kleur van het jaar 2020

Tranquil Dawn FLEXA THEO-BERT POT KLEUR VAN HET JAAR 2020 INTERIEURONTWERP STYLING 1.jpg

Afgelopen dinsdag werd de kleur van het jaar bekend gemaakt door Flexa. Ik werk de afgelopen jaren met heel veel plezier samen met Flexa en elke keer is dit moment van het jaar zo spannend! Welke kleur zou het dit jaar zijn geworden? Dinsdag jl. waren er verschillende bloggers bij elkaar om met Flexa de kleur bekend te maken, maar ik was met Jelle op vakantie! Zo jammer dat ik er niet bij kon zijn (de vakantie was natuurlijk ook heerlijk!!). Maar natuurlijk heb ik de live stream gevolgd waarbij de kleur in de sfeer van 2020 bekend werd gemaakt. Tranquil Dawn is de kleur en is een grijs/groene kleur die heel mooi werkt in verschillende sferen. Een kleur die zowel klassiek, Scandinavisch kan en zich goed mengt met andere kleuren. Heel mooi!

Tijdens de komende vtwonen & Designbeurs ben ik ook weer van de partij om kleuradvies te gaan geven tijdens de beurs (vrijdags) met als basis deze prachtige kleur. Naast de kleur van het jaar ontwikkelt Flexa een aantal kleurthema’s die je kan gebruiken bij de kleur Tranquil Dawn. A HOME FOR CARE, PLAY, MEANING EN CREATIVITY. Zelf ben ik heel erg van het vierde palet Creativity, maar ik kan mij best voorstellen dat ik ook een paar kleuren ga gebruiken uit de andere kleurschijven ;-)

 
 

Omdat de kleur nog zo nieuw is, maar ik je wel een aantal beelden wil laten zien hoe de kleur Tranquil Dawn werkt in combinatie met de andere klueren uit het palet laat ik hier een aantal foto’s zien van Flexa. Eind oktober ga ik ook aan de slag in huis om een paar kleuren hiervan toe te passen. Voor welke zou jij gaan?

 
 

Kom je ook?
Enne… kom je ook langs tijdens de vtwonen & designbeurs in de RAI Amsterdam? Ik ben vrijdag 4 oktober aanwezig op de stand van Flexa. Graag tot dan!