We vieren 100 jaar Brabantia en WIN een tof pakket!

Ik ben dol op vintage design, ons huis staat vol met contrasten wat dat betreft. Nieuwe meubels, maar ook mooie toevalstreffers kunnen vinden op een markt en natuurlijk bij vintage-stores die echt alleen maar schatten hebben voor in huis. Kortom iets waar ik heel blij van wordt.

THEOBERTPOT_BRABANTIA-FONQ_BLOG_-7.jpg
 

“100 jaar opruimen en kijk wat er allemaal is veranderd in het design van de prullenbak, zoveel vernieuwing in kleur, model en materiaal. Nu heb ik een prullenbak in de keuken die lijkt op een hippe speaker, zo tof”

THEOBERTPOT_BRABANTIA-FONQ_BLOG_-4B.jpg

Over een item die je misschien wel het vaakste gebruikt in de keuken is toch wel de prullenbak, je denkt er misschien niet meteen aan, maar Brabantia is erin geslaagd om het echt als designobject te kunnen zien. Sinds vorig jaar hebben wij de ‘Bo’ in de keuken staan en toen ik deze prullenbak voor het eerst zag moest ik twee keer kijken en dacht: “Is dit nu een speaker (geluidsbox) of toch een prullenbak?” Hierdoor is het een element geworden die je juist wilt zien en dat kan met de Bo.

Als je nu eens terug denkt aan de keuken bij jou ouders of bij je opa en oma, dan krijg je een vertrouwd gevoel. En het zien van de blikken op de foto hierboven krijg je misschien ook wel dat vertrouwde gevoel. Omdat Brabantia dit jaar maar liefst 100 jaar bestaat hebben ze hun eerste Patrice design weer opnieuw uitgegeven in een limited oplage. De prullenbak, broodtrommel en blikjes zijn weer terug met het bekende design. Die wil je toch hebben en laat de kleur oranje nu dé trendkleur zijn van dit seizoen. Dubbel leuk!

Om het drie dubbel leuk te maken: mag ik dit pakket weggeven met de Patrice Bo prullenbak, broodtrommel en blikjes! In samenwerking met Brabantia & fonQ verloten we dit pakket t.w.v. € 240,- ! Doe je mee?
Kijk gauw op mijn Instagram account, volg fonQ & Brabantia en laat mij weten waarom jij dit najaar opgeruimd wilt beginnen. Wie weet win jij dit mooie pakket!

Volg fonQ en Brabantia ook via Instagram. Deze blog schreef ik i.s.m. fonQ en Brabantia.