Je eigen interieur is nog nooit zo belangrijk geweest

THEO-BERT POT INTERIEUR GURUS WESTWING INTERIEURSTYLING ADVIES DEN HAAG AMSTERDAM BLOG WESTWING 2.png
 
TNSC_THEOBERTPOT__WESTWING_2803-2-LR.jpg

In deze tijd van het virus zijn we massaal thuis, we werken thuis, we relaxen thuis en mét iedereen thuis. Kortom dan mag het ook wel leuk uit zien en slim in te delen zijn. Hoe maak je je kamer werkplek-proof? Of hoe vermaakt je de kids nu ze niet naar school gaan maar wel huiswerk moeten maken? En de dagen met elkaar zijn is zo fijn, maar dan moet het er allemaal wel naar wens zijn.

Voor de online shop WestwingNow mocht ik een lijst van mijn favoriete producten uitzoeken om aan jullie te laten zien wat je met elkaar kunt combineren. Ik ben bijvoorbeeld dol op marmer en vloerkleden. Deze combi gaat dan ook heel goed met elkaar met de nieuwe collectie van WestwingNow. Neem een kijkje en laat je inspireren door al het moois. Zo kan je zelf een metamorfose doen van je huis. Of het om een kleine verandering gaat of om grote meubels, het kan allemaal!

Zo kan je op de site van WestwingNow zien hoe je in mijn stijl lekker kunt shoppen, maar ook Elisah Jacobs laat haar shoppinglist zien met haar heerlijke huis.

Theo-Bert Pot

Interior blog of Theo-Bert Pot - The Nice Stuff Collector - Instagram @theobert_pot Interieur blog

http://www.thenicestuffcollector.com
Vorige
Vorige

Een mooi gedekte eettafel met de Paasdagen

Volgende
Volgende

Multifunctionele verlichting van Dyson