INTERVIEW VIII — JUST HAASNOOT

 
 

Een prachtige grote woonwinkel in Wassenaar, Just Haasnoot. Als ik in zijn winkel ben dan is overal wat te zien met de meest uiteenlopende designs en designklassiekers. De collectie van de winkel wordt door Just zelf bij elkaar uitgekozen en op elkaar afgestemd en ik mocht een aantal van zijn meubels fotograferen in ons huis en in zijn winkel. Zin in inspiratie? Bekijk de foto's die ik maakte hierboven.


INTERVIEW VII — WORLD OF BLENDS

 
 

In onze woonkamer thuis vind ik het erg mooi om een kleed neer te leggen omdat het een knus gevoel geeft en daarnaast maakt dit het zitgedeelte meteen duidelijk. Edith Sterk is eind vorig jaar begonnen met haar webshop World of Blends en ze verkoopt de meest mooie en originele (berber)tapijten die ze overal ter wereld bij elkaar verzamelt. Lees het interview wat ik met haar had over tapijten en haar webshop.


BINNENKIJKER VI — MUUTO & EDWIN PELSER

 
 

Eén van mijn favoriete winkels in Den Haag is Edwin Pelser, een woonwinkel boordevol met mooie ontwerpen voor thuis. Daarnaast is hij co-founder van het Haagse Designkwartier en heeft hij twee jaar geleden de eerste Muuto store geopend die naast zijn huidige winkel in de Piet Heinstraat is gevestigd. Én ik mag een te gekke Muuto Fiber stoel weggeven!


BINNENKIJKER V — DROOG DESIGN

 
 

Binnenkijken bij Droog Design in Amsterdam, van ontwerpers, tot winkel tot restaurant en nog veel meer. Ik heb mijn ogen uitgekeken tijdens mijn verblijf op deze waanzinnige plek in de Staalstraat wat ooit een GGD-onderkomen was. En inmiddels is omgetoverd tot een sfeervolle plek waar design, kunst, mensen, eten en slapen bij elkaar komen. 


INTERVIEW IV — NIELS ALEXANDER

 
 

1O vragen aan Niels Alexander van Oene die ik al enige tijd volg via Instagram. Hij is student en laat de meest mooie inspiratie zien op zijn account. Reden genoeg om meer over hem te weten te komen.


INTERVIEW III — MARRIT

 
 

Marrit de Lang (blogger & fotograaf) volg ik al enige tijd via haar inspirerende account op Instagram en zij vroeg mij vorig jaar om een interview met haar te doen voor haar eigen blog. Het eerste contact was gelegd en ik vond het zo leuk! Nu ben ik mijn blog The Nice Stuff Collector (TNSC) gestart en vind ik het een eer dat Marrit ‘ja’ zei op de vraag: “Mag ik jou interviewen voor mijn blog?”. En zo geschiedde...


INTERVIEW II — ALEXANDER

 
 

Ik volg Alexander Johanson al enige tijd via Instagram en elke keer ben ik verrast door zijn foto's die hij maakt van zijn interieur. Via dit blog kan ik juist meer te weten komen over hoe hij dit interieur bij elkaar heeft verzameld, waar hij meubels koopt, in welke type huis hij woont, etc. Lees en kijk en volg hem via Instagram.


INTERVIEW I — FORM MAKERS

 
 

Studio Form Makers is opgericht door Jelle Van de Schoor en Rebecca Blekendaal. Met het huis van Jelle en mij wat wij samen hebben gemaakt tot wat het nu is staan we regelmatig in o.a. magazines. Dus de hoogste tijd om een bezoek te brengen aan zijn studio die ook in Den Haag is gevestigd. Het interview met Form Makers is binnenkort online.


 
the nice stuff collector interior blog interieur theo-bert pot