elle decoration uk

 
THEOBERT POT INTERIOR BLOGGER WHERE THE UGLY ENDS ELLE DECORATION UK
 

In het april nummer van Elle Decoration UK zal ons huis als binnenkijker verschijnen. Jeltje fotografie heeft ons huis gefotografeerd en we hebben een eerste preview van de foto's gezien, dat belooft veel goeds :-) Binnenkort meer!


VOLKSKRANT MAGAZINE

 
 

In de Design-special van Volkskrant magazine stond in de lijst van 25 design musthaves o.a. mijn blog The Nice Stuff Collector. Wat ontzettend leuk! Thanks Volkskrant magazine! :-)


 
 

Publicatie in tijdschrift vtwonen productie 'Klein woongeluk', #2, 2016. Een pagina over mijn Instagram account, super leuk! Thanks VT!


arquitectura y diseño

 
 

Binnenkijker in het Spaanse magazine 'Arquitectura y Diseño' van deze maand. De shoot die in VT wonen stond (okt. 2014) is nu geplaatst in dit blad. Super leuk!


 
 

Publicatie in het Zweedse magazine 'Rum Hemma'
in het maart 2016 nummer. Bekijk hier de gehele productie als PDF, klik hier.


VT WONEN

 
THEO-BERT POT INTERIOR BLOGGER VT WONEN MAGAZINE BINNENKIJKER INTIEUR
 

Publicatie van ons huis in het tijdschrift VT wonen in oktober 2014. Deze shoot is gefotografeerd i.o.v. VT wonen door Jansje Klazinga. Klik hier om de binnenkijker te zien. Naast print is de binnenkijker ook online te bekijken.


IKEA TV COMMERCIAL

Photo credit: IKEA Nederland

Photo credit: IKEA Nederland

IKEA Nederland heeft een TV commercial opgenomen in ons huis. Januari 2016 wordt deze campagne uitgezonden op TV. Daarnaast is er ook een abri campagne die zichtbaar zal zijn. Voor de commercial is er een hoop verschoven en IKEA meubelen toegevoegd, maar hoe leuk om te zien!
Klik hier om de commercial te bekijken.

VT LOVES BLOGS MAGAZINE

 
 

Voor het magazine vtwonen heb ik acht pagina's geproduceerd met 'mijn favorieten' op het gebied van interieur, lifestyle, winkels, etc. in deze speciale vtwonen loves blogs special. Eéns per jaar wordt deze special in het najaar uitgegeven.


LIVING LIBELLE MAGAZINE

 
 

Publicatie in de Living Libelle, oktober 2016
met acht pagina's ons huis, super leuk!


VT WONEN - TV

 
 

14 februari 2016 was ons huis te zien als inspiratiehuis in het tv-programma van vtwonen op SBS6. Hoofdredacteur Carlein Kieboom gaat door ons huis om over verschillende items en keuzes te vertellen.


EIGEN HUIS & TUIN - TV

 
 

In het RTL 4 tv-programma Eigen huis & tuin zijn wij een binnenkijker geweest als inspiratiehuis. Quinty Trustfull
kwam langs met haar camera ploeg. Het item is uitgezonden op 14 februari 2015. Bekijk hier het item.


OHHHMHHH - BLOG

Een leuk interview over mijn Instagram account en huis door OhhhMhhh blog van Stefanie Luxat. Een mooie Instagram account heeft zij, maar haar blog is een pareltje van inhoud én vormgeving. Leuk om te kijken en het interview te lezen.
Ben benieuwd wat jij ervan vind :-)


DONE BY MYSELF - BLOG

 
Photo credit: www.donebymyself.nl

Photo credit: www.donebymyself.nl

 

Een interview op de blog van Done by myself over
mijn Instagram account en inspiratie.
Lees hier het item.


MUY BIEN! - BLOG MAAND FAVORIET

THEO-BERT POT INTERIOR INTERIEUR BLOGGER WHERE THE UGLY ENDS

Publicatie op de blog Muy Bien! over mijn Instagram account. Muy Bien (Anneke) kiest elke maand een 'favorite blogger' uit op Instagram en ik ben een van de gelukkige.
Lees hier het item.


CAMPAGNE FOTOGRAFIE

Photocredit: Studio Maaswater

Photocredit: Studio Maaswater

Studio Maaswater heeft i.o.v. Wallcoverings een shoot bij ons in huis gedaan voor verschillende collectiebeelden te maken van de verschillende behangsoorten an in dit geval Van Gogh. Leuk om het huis met behang te zien, totaal anders! En toen stonden de beelden in het magazine LINDA. Leuk!


ALGEMEEN DAGBLAD MAGAZINE

 
THEO-BERT POT INTERIOR BLOGGER AD MAGAZINE BINNENKIJKER
 

In de zaterdag bijlage van het Algemeen Dagblad heeft ons huis gestaan. September 2015 heeft ons huis als binnenkijker in dit magazine gestaan.


 
the nice stuff collector interior blog interieur theo-bert pot