Binnenkijker home-tour: Ons huis op de cover van vtwonen

We staan met ons nieuwe huis deze maand in vtwonen magazine! In 2014 was onze eerste binnenkijker ook in vtwonen, onze eerste publicatie toen der tijd. Jelle en ik hebben we ons huis een totale make-over gegeven, beter gezegd een totale renovatie. Alles is eruit gegaan om het appartement weer helemaal op te bouwen. Onze stijl kan het best worden omschreven als kleurrijk en eclectisch, een harmonieuze mix van de jaren '70 en klassieke invloeden.

Maatwerk speelde een grote rol in het creëren van de unieke uitstraling die we voor ogen hadden. We hebben eigenzinnige meubels gecombineerd, zowel vintage als nieuw en zo toegepast in ons interieur, veel van onze meubilair hebben we meegenomen vanuit ons oude huis. Het combineren van patronen was een spannende uitdaging, maar zo leuk om te durven in je eigen huis. Hierdoor wordt het huis levendig en vol persoonlijkheid.

Vooral de keuken vind ik te gek geworden, samengesteld om onze eigenheid en creativiteit te kunnen laten zien. Niets komt van één leverancier, juist het combineren ervan maakt de keuken uniek. De oude keuken (ook de rest van het huis trouwens) was sinds 1990 niet meer aangeraakt, dus een totale verbouwing was absoluut noodzakelijk. Na vijf maanden hard werken waarbij we de aannemer hebben aangestuurd met alle plannen en tekeningen is het gelukt om ons droomhuis te realiseren. Zo leuk om erin te leven nu, de eerste weken voelde het alsof we op vakantie waren hahaha. We zeiden tegen elkaar: '“Wanneer moeten we weer naar huis?”

Blader door het magazine en laat je inspireren door de foto's van ons vernieuwde huis (zelf gefotografeerd). We zijn enorm dankbaar voor de geweldige samenwerking met vtwonen-team voor deze toffe publicatie en zelfs op de cover! Dit project heeft ons huis nieuw leven ingeblazen en we hopen dat het anderen zal inspireren om hun eigen interieuravontuur aan te gaan.
Haal het magazine nu in de winkel en geniet van onze kleurrijke, eigenzinnige en volledig getransformeerde woning. www.vtwonen.nl

Of kijk op mijn Instagram voor meer: @theobert_pot

 
Theo-Bert Pot

Interior blog of Theo-Bert Pot - The Nice Stuff Collector - Instagram @theobert_pot Interieur blog

http://www.thenicestuffcollector.com
Vorige
Vorige

Aanmelden: Een nieuw seizoen BinnensteBuiten is in de maak!

Volgende
Volgende

Dessins in gordijnen kunnen dé eye-catchers zijn in jouw interieur.