Dessins in gordijnen kunnen dé eye-catchers zijn in jouw interieur.

Er zijn verschillende Franse ontwerpers die bekendstaan om hun prachtige dessins op gordijnen, en ze brengen allemaal een uniek gevoel van artistieke expressie naar onze interieurs. Ik ben groot fan van Pierre Frey. Ware kunstwerken op stof, met dessins die in verschillende vormen worden gepresenteerd met zoveel kleur!

Deze gedurfde en creatieve benadering van gordijndessins zorgt voor een opvallend visueel effect in huis. Bij ons in de slaapkamer bijvoorbeeld, zo tof! Door kleuren, vormen en patronen op een unieke manier te combineren, worden deze dessins echte blikvangers in elke ruimte. Of het nu gaat om abstracte geometrische vormen, bloemenpatronen of andere inspiratiebronnen, deze ontwerpers weten altijd te verrassen en te inspireren.

Wat deze dessins nog interessanter maakt, is het spel met kleuren, schaal en compositie. Maar check ook de achterkant van de stoffen, soms bijna nog mooier! Sommige ontwerpers gebruiken grote motieven die een hele muur kunnen bedekken, terwijl anderen subtielere patronen creëren die specifieke delen van een gordijn accentueren. Hierdoor wordt elk gordijn een uniek kunstwerk dat een verhaal vertelt en je interieur tot leven brengt.

Naast het creatieve aspect is ook de kwaliteit van de gebruikte materialen van groot belang. Deze ontwerpers streven naar vakmanschap en duurzaamheid, zodat hun gordijnen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. Dit zorgt voor een combinatie van esthetiek en functionaliteit die onze interieurs verrijkt.

Door te kiezen voor gordijnen met dessins in verschillende vormen, geven we ons interieur een unieke uitstraling. We brengen een vleugje kunst in onze dagelijkse omgeving en creëren een ruimte die persoonlijkheid en karakter uitstraalt. Of je nu kiest voor gedurfde en opvallende dessins of juist voor subtielere patronen, deze trend voegt zeker een artistiek tintje toe aan elke kamer.

Ik ga genieten van onze slaapkamer en het nisje in de woonkamer. Love it!

Pierre Frey is o.a. te koop bij Drent & van Dijk.

 
Theo-Bert Pot

Interior blog of Theo-Bert Pot - The Nice Stuff Collector - Instagram @theobert_pot Interieur blog

http://www.thenicestuffcollector.com
Vorige
Vorige

Binnenkijker home-tour: Ons huis op de cover van vtwonen

Volgende
Volgende

Stijlvolle Hanglamp, de perfecte toevoeging aan je slaapkamer