Stijlvolle Hanglamp, de perfecte toevoeging aan je slaapkamer

De keuze van de juiste hanglamp kan een groot verschil maken in de sfeer en uitstraling van elke (slaap)kamer. Als je op zoek bent naar een eigentijdse en trendy toevoeging aan je slaapkamer, is de hanglamp van HAY een super leuke keuze. Ik vond deze bij Fun Design, een prachtige (online)winkel vol met inspiratie. Met zijn trendy chroom materiaal en rustige kleuren, is deze lamp een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek.

Chroom is hip!

Eén van de opkomende trends op het gebied het interieur is het gebruik van chroom (rvs) als materiaal. Het biedt een moderne en strakke uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen. De HAY hanglamp maakt gebruik van hoogwaardig chroom materiaal, waardoor het een elegante en eigentijdse sfeer creëert in de slaapkamer. Of je nu een minimalistische, Scandinavische of industriële stijl hebt, deze hanglamp past perfect bij elke inrichting. Onze keuken in het nieuwe huis is bijvoorbeeld ook van rvs gemaakt.

Rustige Kleuren voor een Ontspannen Sfeer:

De slaapkamer is een plek van rust en ontspanning. Kleuren die je daar kiest spelen een belangrijke rol bij het creëren van een rustige ruimte. De HAY hanglamp is verkrijgbaar in verschillende rustige kleuren, zoals blauw, rood of groen (ook toffe kleuren). Ik koos van chroom omdat het een toffe spiegel achtige look heeft waardoor je de lamp wel ziet, maar ook de ruimte en dus ook de kleuren weerkaatst. De combinatie van het chroom materiaal en de rustige kleuren van de slaapkamer zorgt voor een gebalanceerde en verfijnde uitstraling.

 

Functioneel en sfeer:

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is de HAY hanglamp ook zeer functioneel. Ik vind het tof dat de lamp niet te hoog hangt, liever wat lager, intiemer. Of je nu een helder licht wilt tijdens het lezen in bed of een zachtere sfeerverlichting wilt voor een ontspannen avond, deze lamp biedt flexibiliteit en controle over de lichtintensiteit, want ik heb hiervoor dimmers geïnstalleerd. Als je dit niet hebt neem dan een zachtere fitting :-)

 

Dus…

Als je op zoek bent naar een moderne hanglamp voor je slaapkamer, is de HAY hanglamp een mooie keuze. Het chroom materiaal en de rustige kleuren passen perfect bij de huidige interieurtrends en creëren een rustige en relaxte sfeer in de slaapkamer. Daarnaast biedt de verstelbaarheid van de lamp super handig. Investeer in deze hanglamp en transformeer je slaapkamer in een stijlvol toevluchtsoord van rust en comfort. Truste! ;-)

Deze trend blog over verlichting maakte ik i.s.m. FunDesign.nl

 
Theo-Bert Pot

Interior blog of Theo-Bert Pot - The Nice Stuff Collector - Instagram @theobert_pot Interieur blog

http://www.thenicestuffcollector.com
Vorige
Vorige

Dessins in gordijnen kunnen dé eye-catchers zijn in jouw interieur.

Volgende
Volgende

Wild Wonder, de kleur van het jaar voor in huis